1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. EESTI MUUSIKUTE TOETUSEKS I Raadiojaam Star FM suurendas kodumaise muusika osakaalu
EESTI MUUSIKUTE TOETUSEKS I Raadiojaam Star FM suurendas kodumaise muusika osakaalu

EESTI MUUSIKUTE TOETUSEKS I Raadiojaam Star FM suurendas kodumaise muusika osakaalu

Arvestades praeguse kriisiaja erakordset keerukust muusikute jaoks, otsustas Star FM suurendada raadioeetris kodumaise muusika osakaalu.

„Praegu on aeg kokku hoida ja üksteisele abiks olla. Nõnda otsustasime Star FM meeskonnaga toetada meie muusikuid ja lauljaid, suurendades kodumaise muusika osakaalu raadio Star FM eetris olulisel määral,“ selgitas Star FM programmijuht Allan Vinogradov.

Eesti muusikud, lauljad ja artistid on eriolukorra tõttu kaotanud töö, kuna kontserdid ja esinemised on tühistatud. „Loomulikult on Star FMi otsus hea uudis, sest igasugune abi ja tugi on muusikainimestele praegu väga oluline,“ märgib laulja ja muusik Rolf Roosalu. Lisaks kutsub praegu maakodus viibiv Rolf Roosalu kõiki inimesi koroonaviiruse tõttu tekkinud eriolukorda tõsiselt suhtuma. „Tuleb endale asjade seisust aru anda ning kodus püsida, sest vaid nii saame viirusest võitu,“ lisab ta.

Star FM eetrist kuulebki nüüdsest paljude armastatud muusikute nagu Ott Lepland, Tanel Padar, Anne Veski, Ivo Linna, Lenna, Ines, Karl-Erik Taukar, 2 Quick Start, Smilers jpt loomingut varasemast veel sagedamini.

Head Uudised GoodNews