1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. EESTI VAADATUIM TELESAADE! „Pilvede all“ uus hooaeg annab vastuse küsimusele, mis juhtus Kertuga?
EESTI VAADATUIM TELESAADE! „Pilvede all“ uus hooaeg annab vastuse küsimusele, mis juhtus Kertuga?

EESTI VAADATUIM TELESAADE! „Pilvede all“ uus hooaeg annab vastuse küsimusele, mis juhtus Kertuga?

head uudised
Foto: Arno Mikkor

Täna õhtul kell 21:30 alustab uute osadega Eesti vaadatuim telesari „Pilvede all“. Juba avaepisood annab vastuse mitmele eelmise hooaja lõpus õhku jäänud küsimusele.

Kas Mari ja Indrek on abielukriisist üle saanud? Mis juhtus Kertuga? Kas Piret ja Urmas on lõplikult lahus? Millise plaaniga üllatab Sirje Albertit? Kas Maimul õnnestub Erikule lõpuks töö leida? Kõik need küsimused saavad vastuse juba täna õhtul!

Eesti vaadatuima telesarja „Pilvede all“ 12. hooaeg toob kuhjaga emotsioone, kirgi ja pisaraid, aga ka palju rõõmu ja armastust. Suhtesegadustest ei pääse siiski ükski kolmest õest – kes igatseb taga vana armastust, kes paugutab ülekeevalt uksi. Igav pole elu ka Haapsalus, kus suhtepott keeb veelgi tulisemalt kui varem, sest pansionaadi ümber läheb lahti tõeline sündmuste virvarr.
Täna startiv „Pilvede all“ värske hooaeg toob tagasi kõik sarjas tuttavad näod, sest kolme õe argipäevadele lisavad ka sel kevadel värvi vastuoluline Erik, ülihoolitsev Maimu, probleeme tekitav Gunnar jt. Jätkuvalt on pildil ka treener Riina, kes Indreku ja Mari suhetesse mõra lõi.

„Pilvede all“ uus hooaeg Kanal 2s juba täna õhtul kell 21:30!

VAATA TREILERIT!

[iframe src=”http://kanal2.postimees.ee/video/lonelyPlayer?videoid=30734&pid=0&skin=1″]

Head Uudised GoodNews