1. Avaleht
  2. Inimene
  3. EKSKLUSIIVNE INTERVJUU VÕITLEJAGA! Taipoksija Markko Moisar taastab hea enesetunde trennis
EKSKLUSIIVNE INTERVJUU VÕITLEJAGA! Taipoksija Markko Moisar taastab hea enesetunde trennis

EKSKLUSIIVNE INTERVJUU VÕITLEJAGA! Taipoksija Markko Moisar taastab hea enesetunde trennis

Markko Moisar
Markko Moisar

Portaali GoodNews peatoimetaja ja reporter Monika Kuzmina sattus töö käigus kokku taipoksija Markko Moisariga ja kuigi tegu on karmi võitluskunstide sõdalasega, võttis heade uudiste portaali ajakirjanik siiski jutuks just headuse. Taas sai tõestust fakt, et tõeliste võitlejate kõva kesta all peitub suur süda.

Markko ütleb, et teistele inimestele peab meelde jääma heast ja viisakast küljest ning keegi ei tohiks tahta teistest üle olla, ei tohiks olla egoist. Poksija ise hindab abivalmis, hea huumorimeelega sõpru, kes on alati olemas, kui teda vajad. “Ei tohiks solvuda asjade peale, mida võisid valesti öelda, sellest tuleb mööda vaadata,” arvab ta. Ehk siis sõber peaks aru saama, kui sa ütlesid kogemata sõnu, mida poleks vaja olnud.

Kingitusi pole Markko oma elus eriti saanud. Endale tegi ta parima kingituse mullu kevadel Riia Arenal King of Kingsi etapiturniiril parima matši eest Hispaania-reisi võites. Enda tehtud kingitusena meenutab ta korda, kui tema tüdrukul oli kehv päev ja noormees lubas neiule päeva õhtuks ilusaks teha — ta ostis oma tüdrukule uue ja uhke telefoni, mille üle tollel tõsiselt hea meel oli, sest vana andis just sel hetkel otsad. Oma kallima õnnetundest jagus ka Markkole.

Enda kohta ütleb taipoksija, et kui tal on halb päev olnud, siis ta võtab poolteist tundi endaga tegelemiseks ja teeb trenni. “See on parim viis, mis viib mõtted positiivsele level`ile, peas tekivad mõtted, kuidas asju paremini lahendada ja minu puhul töötab see alati,” jutustab ta. “Alati on hetki, kui läheb halvasti ja siis ei tohi pead norgu lasta, vaid tuleb edasi minna — teed trenni, tulevad jälle head mõtted ja elu läheb edasi.”

Monika Kuzmina, Markko Moisar ja Joanna Müür

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews