1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Elektroonilise muusika duo Nivoo avaldab esimese albumi
Elektroonilise muusika duo Nivoo avaldab esimese albumi

Elektroonilise muusika duo Nivoo avaldab esimese albumi

NivooElektroonilist poppi viljelev bänd Nivoo avaldab homme debüütplaadi „Nivoo“. Kuue looga plaat avaldatakse digitaalsel kujul Bandcamp’i ja Spotify lehel.

Veidi üle aasta tegutsenud kollektiiv on tänaseks ilmutanud kolm singlit, vastilmuval plaadil on lisaks varasematele lugudele ka värsket materjali. EP materjal on salvestatud aasta jooksul, sellel teevad kaasa bändi liikmed Viivika Reintam ja Risto Iljas, lisaks Anni-Teele Värav flöödil ja Jarmo Sõnna kitarril.

„See plaat on muusikalises mõttes mitmetahuline, sest otsime alles oma stiili. Samas on meie eesmärk katsetada, segada erinevaid stiile ja teha ehk isegi natuke toore kõlaga klubimuusikat. Kuna endale meeldib ka kuulata kõrvalvoolus ja põranda all tehtavat, siis saame mõjutusi sealt,“ selgitas solist Viivika Reintam.

Nivoo on kaheliikmeline eesti bänd, mis alustas tegevust 2013. aastal. Bändi lõid muusikud Viivika Reintam (vokaal) ja Risto Iljas (klahvpillid, elektroonika) eesmärgiga teha omaloomingut.

Risto Iljas on lõpetanud EMTA helirežii erialal ja õpib praegu Georg Otsa nim Tallinna Muusikakoolis jazzklaverit.

Viivika Reintam on õppinud Kaari Sillamaa Laste Kaunite Kunstide Koolis poplaulu. Hiljem täiendanud ennast Eve Pärnsalu käe all.

Nivoo muusika on mõjutatud stiilidest nagu pop, r&b, acid jazz ja house, tehakse nii vokaal- kui instrumentaallugusid.

Lisaks saab lugeda Nivoo kodulehelt facebook.com/Nivooband

Head Uudised GoodNews