1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Elisa hakkab näitama Eesti sarja “Reetur”
Elisa hakkab näitama Eesti sarja “Reetur”

Elisa hakkab näitama Eesti sarja “Reetur”

Elisa tutvustas täna ettevõtte plaane algavaks telehooajaks, andes teada täiesti uuest Elisa originaalsarjast.

Aasta lõpus jõuab Elisa Huubi spioonipõnevik „Reetur“, mis räägib tõsielust inspireeritud loo Eestis tegutsevast riigireeturist. Sarja stsenaristiks on Martin Algus, kelle sulest on kodumaine publik näinud selliseid hitte nagu „Miks mitte?!“, „Sangarid“, “Klassikokkutuleku” triloogia, “Nukumaja”, “Luuraja ja luuletaja” jpt. Seriaal valmib koostöös Eesti Rahvusringhäälingu ja produktsioonifirmaga Kassikuld.

„Seriaal „Reetur“ on stiilne ja põnev kuueosaline spioonipõnevik, mis inspireeritud Eesti lähiajaloos toimunud spiooniskandaalidest. Sarja tegevus toimub 2000. aastate algul, kui Eesti on liitumas NATO ja Euroopa Liiduga ning muutub Vene luure jaoks ülioluliseks sihtmärgiks. Kasuahnus ja tunnustusvajadus viivad peategelase Alfred Vindi koostööle Vene luurega ja algab närvesööv kassi-hiire mäng sihikindla noore vastuluuraja Marko Arrakuga. Põnevusliine raamivad tegelaste isikliku elu keerdkäigud, mis kõik tegevusse põimuvad ja loole elulise dimensiooni lisavad. Tegu on tõelise põnevikuga, kus kiire tegevustiku ja ootamatute pöörete keskel erinevad karakterid ka inimlikus mitmekülgsuses esile kerkivad,“ kirjeldas sarja Martin Algus.

Elisa erakliendiüksuse juht Andrus Hiiepuu sõnas, et panus Elisa omatoodangusse on stardipauk soovile eristuda turul mitte ainult kasutuskogemuse, vaid põneva ja ainulaadse sisuga.

Sellele lisaks lisandub Huubi mitmeid kodumaiseid tippseriaale, mis on ainult Elisa klientidele ettevaadatavad enne tele-eetrit. „Kevadhooajal välja toodud ettevaadatav sisu sai klientidelt väga sooja vastuvõtu. Võimalus kodumaiseid tippsarju järjest, reklaamivabalt ja mis peamine, enne tele-eetrit vaadata võitis kiiresti meie klientide südamed. Loomulikult jätkame sama teed ka sügishooajal, kuid veel laiemas valikus, võttes arvesse klientide tagasisidet ja otseseid soove”, ütles Elisa sisuhankejuht Toomas Ili. Ettevaadatavat sisu lisandub järjest kogu hooaja vältel, kuid esimeste seas on juba praegu vaadatavad näiteks hittsarjade “Kättemaksukontor”, “Kallis, sa oled kosunud”, “Joel Ostrati suur õhtusöök” ja “Laser” tuliuued osad.

Head Uudised GoodNews