1. Avaleht
  2. Festival
  3. Estonian Funk Embassy sünnipäeva telefestival lükkus 27. märtsile
Estonian Funk Embassy sünnipäeva telefestival lükkus 27. märtsile

Estonian Funk Embassy sünnipäeva telefestival lükkus 27. märtsile

Estonian Funk Embassy 5. sünnipäeva tähistav TV Fest, mis pidi algselt toimuma 13. märtsil, peetakse koroona tõttu 27. märtsil.

Õhtu jooksul astub üles Funk Embassy esindus koosseisus street-funk-supergrupp Lexsoul Dancemachine, souliskeene värskeim õhusõõm Rita Ray ning talendikas Siim Aimla ja tema Funk Band. Legendaarse Detroiti plaadifirma Motown hitte esitab andekatest muusikutest koosnev revüüprojekt The Motown Sound. Muu hulgas teeb erilise etteaste Smoke’n’Smile – kohalikust regioonist Sillamäelt pärit grupp, kes oli aktiivne viimati 15 aastat tagasi.

Õhtut juhib Jüri Muttika, kes teeb kohapealt intervjuusid kohalike kultuurieluveduritega. Samuti näeb bändide vahepausidel sketše, mille peaosas on Gameboy Tetris, kes pärjati hiljuti teenetemärgiga panuse eest lõimumisse. Festivali turvalist produktsiooni aitab tagada tiimi ja bändide testimine.

Festival on tasuta jälgitav Telia Inspira kanalil, Funk Embassy Facebookis ja kodulehel. Toetavad Integratsiooni Sihtasutus, Eesti Kultuurkapital, Astri Keskus, Fama Keskus, Purtse Pruulikoda, Inger Hotell, Uncle Paul, RGB ja Punch, VLND Burger, KPK, Kauss, Valio, Poke Bowl, Värska ja Biit Me.

Head Uudised GoodNews