1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Evelini tänases saates on vestluskaaslasteks Urmas Sõõrumaa, Arne Lauri ja Epp Kärsin
Evelini tänases saates on vestluskaaslasteks Urmas Sõõrumaa, Arne Lauri ja Epp Kärsin

Evelini tänases saates on vestluskaaslasteks Urmas Sõõrumaa, Arne Lauri ja Epp Kärsin

Evelin koos saatekülalistega
Evelin koos saatekülalistega

Täna õhtul kell 21.35 on TV3 eetris taas Eesti ühe tuntuima naise ja daami, meie kunagise esileedi Evelin Ilvese jutusaade, mis on järjekorras juba neljas ning seejuures sama oodatud, kui esimesed kolm laineid löönud talkshow`d.

Täna on jututeemaks meie magamistubades toimuv ehk lihtsamalt öeldes seks, millest teemana endiselt väga avalikult ei räägita, kuid mis on samas meie eluvoolus väga tähtis, ning mille kaasamise kaudu müüakse ärimaailmas tuhandeid tooteid. Saateteemana seostub räägitav eluenergia, hingelise tasakaalu ja kohalolekuga ehk vaimsusega intiimsuse ruumis.

Epp Kärsin
Epp Kärsin

Võluva Evelini jutukaaslasi on täna kolm. 36-aastane Epp Kärsin on aastaid tegelenud tantraga, läbinud erinevaid koolitusi, töötanud massöörina ja õppinud Hiina meditsiini. Oma kogemustele tuginedes teab ta, kui tähtis ja tervendav on kaaslase puudutus. Tema ala, Lingami massaaži tegemine partnerile viib suhte uuele ja kõrgemale tasandile, kus kasvab mõistmine, usaldus ja intiimsus ning lugupidamine üksteise vastu.

Arne Lauri
Arne Lauri

Arne Lauri on tegelenud erinevate joogastiilidega juba pea 20 aastat. Ta on muusik, tantsija-koreograaf, annab joogatunde, loenguid veedalikust kultuurist, taimetoitlusest ja tervislikest eluviisidest. Arne Lauri, krišnaiidinimega Arjuna on alates 1994. aastast kulgenud hinduismi üht suunda pidi — Jumal Krishnat teenides püüdleb armastuse ja pühendumise läbi mõistmise, eneseteadvustamise ja vabanemise poole.

Urmas Sõõrumaa
Urmas Sõõrumaa

Ärimees ja Eesti Olümpiakomitee juht Urmas Sõõrumaa pikka tutvustamist ei vaja. Tema vaimne maailm seostub taoistlike tõdedega ning mees on käinud hingelist avatust otsimas Idamaades. Tema elufilosoofia üheks osaks on energia hoidmine ning kasutamine õigetel ja vajalikel eesmärkidel.

Need kolm inimest püüavad koos saatejuht Evelin Ilvesega leida vastuseid mitmetele intiimsusega seotud küsimustele, nad püüavad anda oma teadmiste ja kogemuste piires soovitusi, jagavad oma elutarkusi ning teevad seda hubases ja positiivse õhustikuga stuudios üheskoos pealtvaatajatega.

Kohtumiseni täna õhtul kell 21.35 TV3 eetris.

Head Uudised GoodNews