1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. FINEST FM PALJASTAB! Muusik Bonzo sai vanglaelust maitse suhu Rummus esinedes
FINEST FM PALJASTAB! Muusik Bonzo sai vanglaelust maitse suhu Rummus esinedes

FINEST FM PALJASTAB! Muusik Bonzo sai vanglaelust maitse suhu Rummus esinedes

bonzoNagu tavaliselt ikka, algab Soome eestikeelse raadiojaama Finest FM ja portaali GoodNews muusikute pinnimise ühisprojekt igal hommikul eetris kell 9.11, vahel ka 9.12 või 9.13 ning sel korral kutsutakse telefoni otsa muusik Bonzo, kodanikunimega Andrus Albrecht, keda tutvustatakse kui Eesti lauljat, kitarristi ja laulukirjutajat. Selgub, et Bonzo on ka Kõrsikute liige ehk suured poisid soolapulkadena, temalt on tulnud näputäis ehk viis plaati, esimene neist kandis nime “Õnnelik mees” ja edasi arutab saatetiim, kas nime Bonzo tuleks hääldada “bonzou” või “bonzoo”.

“Lihtsalt Bonzo!” selgitab telefoni otsa ilmunud mees ise ja siis selgub, et sellise nime pani talle kord nende garaažibändi kidramees, kelle silmis oli tema trummipõristamine üsna sarnane Led Zeppelini trummari John Henry Bonhami ehk Bonzo omale. Edasi tuleb info, et Bonzo esineb juba peagi Helsingi mardilaadal, kus ta esindab Viro teemat.

Esimese traditsioonilise küsimuse ehk meeldejääva esinemiskoha peale vastab muusik, et selleks oli kunagine Rummu vangla, kus ta esines küll juhtkonnale, kuid hilisema ringkäigu ajal sattus ta 7-8 retsiga ühte kongi. “See pani mõtlema, et hea on olla kombekas inimene ja sinna mitte sattuda,” räägib Bonzo ja saatetiim arvab, et ta pandi meelega enne esinemisarve esitamist sinna “tutvuma”.

KUULA INTERVJUUD!

Head Uudised GoodNews