1. Avaleht
  2. Film
  3. Forum Cinemas
  4. FORUM CINEMAS I Kinod on avatud ja rahvas armastab suuri ekraane!
FORUM CINEMAS I Kinod on avatud ja rahvas armastab suuri ekraane!

FORUM CINEMAS I Kinod on avatud ja rahvas armastab suuri ekraane!

Peale ligi kolme kuud suletud uksi on Forum Cinemas kinogrupi kõik kinod avatud. Filme saab vaadata nii Tallinnas, Viljandis kui Tartus. Lisaks ka Läti ja Leedu kinodes.

“Lähenesime kinode avamisele rahulikult ja samm-sammult ning nüüdseks on kõik kinod avatud. Küll mitte täies mahus, sest sõltume riiklikest regulatsioonidest, aga saame juba siiski filmielamusi pakkuda“ ütles Forum Cinemas Baltikumi tegevjuht Kristjan Kongo. „Enim igatsesid kinno lastega pered, kes esimese kahe nädalaga kõige rohkem ka kinos käisid ning samuti Kreisi teisipäeva fännid, kes teavad, et see on kinos käimiseks kõige soodsam päev.“ tõi Kongo välja.

Forum Cinemas kinogrupi vaadatuimad filmid esimesel kahel avanädalal olid:

  1. Animatsioon „Edasi“
  2. Ulmemärul „Bloodshot“
  3. Animatsioon „Siil Sonic“
  4. Krimimärul „Dzentelmenid“
  5. Romantiline draama „Ma loodan veel“

Mure, et uusi filme kinodesse ei jõua, ei kohuta enam, sest nagu ikka, igal reedel linastub vähemalt 2-3 uut filmi. Sellel nädalal jõuab ekraanidele „Salmonid“, „Capone“, „Hotel Belgrad“ ja „Biidid“

Lisaks on eestlased näidanud on kinoarmastust läbi erinevate filmimaratonide huvi. Populaarsed olid juba toimunud „Sõrmusteisanda“ ja „Kääbiku“ maratonid ning „Matrixi“ triloogia. Ees on ootamas veel „Pimeduse rüütli“ kolm filmi. https://www.forumcinemas.ee/events/cinemaclassic

„Kui arvestada, et juunis olid kinodel piirangud: 2+2 reegel ja maksimaalselt 100 inimest kinosaalis või väiksemates saalides 50% mahutavusest, siis saab öelda, et meie kinode täituvus heal tasemel. Esimese kahe nädalaga oli võimaike kohtade täituvus umbes 40%“ sõnas Kongo. „Loodame muidugi, et juulis leevenduvad piirangud annavad meile võimaluse vaatajate numbreid suurendada ning liikuda väga heade tulemuste suunas“. Selle toetamiseks on kino käivitanud kampaania, mille raames saab ühe kinopileti ostmisel teise tasuta!

Head Uudised GoodNews