1. Avaleht
  2. Film
  3. Forum Cinemas
  4. Forum Cinemas näitab kõige kauem kinolevis olnud filmi „Rocky Horror Picture Show“
Forum Cinemas näitab kõige kauem kinolevis olnud filmi „Rocky Horror Picture Show“

Forum Cinemas näitab kõige kauem kinolevis olnud filmi „Rocky Horror Picture Show“

“Kinoklassika” raames jõuab oktoobri kolmapäevadel kinolinadele maailmas kõige kauem kinolevis püsinud film: muusikaline kultusfilm „Rocky Horror Picture Show“.

„Meil on suur rõõm, et saame just oktoobris ehk halloween’ikuul vaatajateni tuua lausa kultusliku muusikali staatuses ja kõige kauem kinodes jooksnud filmi rekordi omaniku „Rocky Horror Picture Show“,“ märkis ettevõtte programmispetsialist Henryk Johan Novod. Nimelt on see film olnud teatud kinode kavades püsivalt esilinastusest peale 1975. aastal. Enamasti on filmi rohkemad linastused just halloween’i tähistamise aegu oktoobris.

2. oktoobril Coca-Cola Plazas toimuva esilinastuse juhatab sisse filmiajakirjanik Ralf Sauter.

Muusikal räägib kõlava loo sellest, kuidas armastajapaari Bradi ja Janeti (Susan Sarandon) autol puruneb rehv ja tormi eest peavarju otsides leiavad nad end kurjakuulutavast mõisast, kus elab transvestiidist teadlane dr Frank-N-Furter (Tim Curry). Brad ja Janet kohtuvad järjest mõisa metsikute asukatega, kelle hulka kuuluvad rokkiv mootorrattur ja eriti kõhe teener. Eriskummalisi laulu- ja tantsunumbreid appi võttes avalikustab Frank-N-Furter oma kõige viimase meistriteose, musklimehe Rocky.

Novembris on “Kinoklassika” kavas James Cameroni suurteos „Terminaator“.

“Kinoklassika” raames näitamisele tulevad filmid on digitaalselt taastatud ja minimaalselt 2K-resolutsiooni ja kvaliteetse 5.1-heliga.

Head Uudised GoodNews