1. Avaleht
  2. Film
  3. Forum Cinemas
  4. Forum Cinemas toob ekraanile Pink Floydi asutaja Roger Watersi kontsertfilmi
Forum Cinemas toob ekraanile Pink Floydi asutaja Roger Watersi kontsertfilmi

Forum Cinemas toob ekraanile Pink Floydi asutaja Roger Watersi kontsertfilmi

Oktoobri alguses toob Forum Cinemas oma saalidesse tõelise maiuspala melomaanidele – linastub Pink Floydi kaasasutaja ja loomingulise jõu Roger Watersi kontsertfilm „Us + Them“.

„Us + Them“ on Roger Watersi 2017-2018. aasta kontserttuuri jooksul Amsterdamis üles võetud visuaalselt võimas teos, mis pakub Pink Floydi kõige kuulsamaid palasid legendaarsetelt albumitelt „The Dark Side of The Moon“,  “The Wall”, “Animal”, “Wish You Were Here” ja ka Watersi kõige viimaselt albumilt “Is This The Life We Really Want?”.

„Soovitame seda kontsertfilmi kindlasti kõigile. Ka neile, kellele ehk esmasel kuulmisel Roger Watersi nimi midagi ei ütle, sest selle nime taga peituvad ju tegelikult ühed maailma äratuntavaimad muusikapalad, mida on kuulnud igaüks,“ selgitas Forum Cinemas programmispetsialist Henryk Johan Novod.

„Isegi nende „The Dark Side of the Moon“ albumilt pärit pilt prisma ja vikerkaarega on ju igaühele teada. Kui mitte füüsika tunnist, siis vähemalt arvukatelt piltidelt või t-särkidelt. Rääkimata siis veel lugudest nagu näiteks „Wish You Were Here“, „Learning to Fly“ või „Another Brick in the Wall“, mis on juba esimeste taktide järgi äratuntavad,“ lausus Novod.

2. oktoobril Forum Cinemas Tallinna, Tartu ja Viljandi kinodes linastuva kontsertfilmi loojaks on kõrgelt hinnatud filmi „Roger Waters: The Wall“ visionäärist lavastaja Sean Evans.

Head Uudised GoodNews