1. Avaleht
  2. Film
  3. Forum Cinemas
  4. Forum Cinemase kuu film on märul Harley Quinnist
Forum Cinemase kuu film on märul Harley Quinnist

Forum Cinemase kuu film on märul Harley Quinnist

Forum Cinemase veebruari film on kauaoodatud seiklusmärul “Röövlinnud (ja Harley Quinni erakordne vabanemine)” („Birds Of Prey”), mille esilinastused toimuvad 5. veebruaril kinodes Coca-Cola Plaza ja Centrum.

Margot Robbiel on selja taga järjekordne edukas aasta – kandideerib ta ju „Bombshelliga” tänavu Oscarile -, kuid ees ootab juba uus. „Röövlindudes” saab teda taas näha Harley Quinni rollis. Film „Suicide Squad” (2016) osutus nii edukaks (747 miljonit dollarit) ja Robbie sai selle eest fännidelt nii palju kiita, et otsustati teha film ainult tema tegelaskujust.

Seekord ühineb Harley teiste supernaistega, et päästa maffiabossi (Ewan McGregor) küüsist üks tüdruk. Kamba teised liikmed on Renee Montoya (Rosie Perez maailma parimast korvpallifilmist „White Men Can’t Jump”), Must Kanaarilind (Jurnee Smollett-Bell) ja Kütt. Viimast kehastab Mary Elizabeth Winstead, kellel see on juba teine kord McGregoriga mängida. Elukaaslased said neist sarja „Fargo” võtetel.

DC Comicsi tegelaskujudel põhineva filmi panid ka muudes tähtsamates osades kokku naised: lavastas Cathy Yan, stsenaariumi kirjutas Christina Hodson (“Bumblebee”).

Head Uudised GoodNews