1. Avaleht
  2. Galerii
  3. GALERII! TÄNA! TV 3s stardib „Livin Aloha“
GALERII! TÄNA! TV 3s stardib „Livin Aloha“

GALERII! TÄNA! TV 3s stardib „Livin Aloha“

Livin Aloha esitlus_Kalev SPA (8)TV 3 esitles eile Kalev SPAs uut ja kuuma kodumaist tõsielusarja „Livin Aloha“, mis alates tänasest toob neljapäevaõhtutesse kaheksa noore eestlase seikluse paradiislikul Hawaiil.

Esitlusel vallutasid osalejad Kalev SPA basseini ja sauna, et Hawaii meeleolu soojade lainete ja kuumusega meenutada ning uut telesarja tutvustada. Üheskoos vaadati kokkuvõtet peagi eetrisse jõudvatest värvikatest hetkedest, hullati basseinis ja mullivannis ning mekiti kokteile ja puuvilju. Esitlus algas kahe vapra seikleja Kreni ja Rauno seilamisega Pirita Surfiklubi surfilaual ning lõppes suitsupõrsa degusteerimisega – sarnaselt eestlaste armastavad ka Hawaii inimesed sealiha ja kapsast. Loomulikult vihjati põnevatele sündmustele, millest peagi TV3 vahendusel osa saab ja meenutati sarja valmimise ajast nii lõbusaid kui ka eluohtlikke olukordi.

„Livin Aloha“ on põnev, vallatu, naljakas ja üllatustest kuumav seiklus, kus kaheksat noort eestlast ootab elu suurim väljakutse Hawaii saartel. Noorte eesmärgiks on tundmatus kohas vette hüpates tööd leida, omal käel hakkama saada ja loomulikult ka elu nautida. Hingematvalt kauni looduse keskel  ootab neid kõik see, millest nad unistadagi ei osanud.

„Livin Aloha“ seltskonda kuuluvad Hendrik, Kertu, Kren, Evelin, Maarja, Matilde, Rauno Sander ja Mirjam. Kõik noored on julged, elurõõmsad ja hakkamist täis ning valmis oma positiivsuse ja entusiasmiga Eestimaa pimedasse sügisesse päikest tooma.

Sari valmis Arsenal Production House´i ja Pico Productionsi koostöös, produtsendid on Jaan Parmask ja Janno Joona, režissöör Jaan Parmask, operaator ja montaažirežissöör Alari Teede.

„Livin Aloha“ on TV 3 eetris neljapäeviti kell 20.00.

Ei ole valitud galeriisse või galerii kustutatud.

Head Uudised GoodNews