1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. KUUM! Koit Toome liitub öönautijate salaseltsiga CAPRE NOCTEM
KUUM! Koit Toome liitub öönautijate salaseltsiga CAPRE NOCTEM

KUUM! Koit Toome liitub öönautijate salaseltsiga CAPRE NOCTEM

Koit Toome liitub öönautijate salaseltsiga CAPRE NOCTEMNõiduslik Halloween toob endaga kaasa peo, mis on täis salapära ja põnevust. Aasta ühel kõige sürrealistlikumal ööl – maagilise 31. oktoobri südaööl – kogunevad kõik öönautijad klubisse Teater, et tähistada iidse salaseltsiga Carpe Noctem erilist sündmust ning veelgi erilisemat ööd ahvatluste ja naudingutega täidetud suurlooži peakorteris Eesti ühe säravaima staari Koit Toomega!

Carpe Noctem – see on iidne öönautijate salaselts, mille moto kõlab ladina keelest tõlkides  “Naudi ööd!”.

Klubi Teater ja Kroonika koostöös toimub taas  “TOP SECRET”, kus vastavalt salaseltsi traditsioonidele oodatakse osalejatelt allumist kindlatele reeglitele – tagada anonüümsus ja privaatsus!

Et riitustesse lisada sära ja glamuuri, avalikustab selts uue liituva liikme, kelleks on ei keegi muu, kui Koit Toome isiklikult oma suurepärase bändiga, pakkudes klubi külastajatele meeldejääva täispika kontserdi! Kõik see luksus on tagatud spetsiaalselt Carpe Noctem liikmetele ning tõotab tulla ainukordne.

Top Secret – see on pidu täis üllatusi ja naudinguid, öö, kus meeletused ja nautimine on klubi külastajatele kohustuslik!

Kõigi soovijate vahel loositakse välja 2×2 VIP-piletit peole koos hõrgu tervitusjoogiga, et salapärane pidu saaks eriti magusa alguse. VIP-piletite võitmiseks kirjuta “Soovin liituda salaseltsiga Carpe Noctem” aadressile mareli@klubiteater.ee. Võitjatega võetakse ühendust reedel kell 18.00.

Head Uudised GoodNews