1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. GOODNEWS ONLINE: Baltic Session staarkülalised!
GOODNEWS ONLINE: Baltic Session staarkülalised!

GOODNEWS ONLINE: Baltic Session staarkülalised!

Tutvustame Teile kolme Baltic Sessioni peasündmusel kohal olevat staarkülalist.

DJ ICE-C Saksamaalt

Chris, aka DJ ICE-C, avastas juba varases nooruses sideme hip-hop’i, Funk’i ja Soul’iga. Enne plaatide keerutamist tegeles ta 1999. aastast hip-hop’i elemendi- breiktantsuga. Pärast pikka DJ’ingu harjutamist kutsuti ta 2002.aastal muusikat mängima suurtematele kooli üritustele. Aja möödudes kutsuti teda ka mitmetele tähtsamatele hip-hop’i üritustele. Nüüdseks on ta tunnustatud Saksamaa DJ, keda kutsutakse kõikidele üritustele muusikat mängima.

FIRELOCK Usa’st

See mees on pannud särama nii lavasid, kui ka tänavaid juba 13 aastat. Tantsumaailmas on ta saavutanud erinevaid võite, sealhulgas Juste Debout 2011 vs 2 Locking tšempion, 3-kordne Hip-Hop International. Tema saavutuste ning võitude nimekirja võiks jätkata lõputult.

ADL, Saksamaalt

ADL on üks Euroopa hip-hop kultuuri pioneere, kes alustas 1980ndate alguses breik tantsijana Malmö linnas, Rootsis. Ta on esinenud koos mitmete kuulsate artistidega nagu Tribe Called Quest, Jungle Brothers ja Wu Tang Clan. Viimastel aastatel on ADL kirjutanud lugusid sellistele tipptegijatele nagu Shakira, Enrique Iglesias jne.

GoodNews toimetus kajastab sündmust onlines

Head Uudised GoodNews