1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Hannes Võrno 33 minutit
  5. Hannes Võrno külalised on täna Ene Ergma ja Indrek Madar
Hannes Võrno külalised on täna Ene Ergma ja Indrek Madar

Hannes Võrno külalised on täna Ene Ergma ja Indrek Madar

Täna õhtul on Tallinna TV saate “Hannes Võrno 33 minutit“ külalisteks Ene Ergma ja sõiduõpetaja Indrek Madar.

Ene Ergma on enda sõnul esmalt teadlane ja inimene ning alles peale kõike muud poliitik. „Tundes Ene Ergmad kaua, saan väita veendunult – ta on kõige hoitum poliitik absoluutsest tipust, sest tal ei ole olnud iial vaja turvamehi ega eskorti. Ükski hing ei ole temast paha mõelnud ega talle halba tahtnud. Enet armastab Eesti rahvas väga ja mulle on ta kallis inimene,“ sõnab Hannes.

„Indrek Madar on mees, kellel on missioon. Soov teha asjad korda ja paremaks, mitte nii nagu paljud teised, tehes midagi lihtsalt omamoodi vôi teistmoodi. Mulle meeldivad mehed, kellega ei ole vaielda põhimõtete, vaid arutada pisidetailide üle, sest see eristabki meistreid suure suuga sodinokkadest,“ iseloomustab Võrno teist külalist.

“Hannes Võrno 33 minutit” läheb Solarise keskuses asuvast endisest “Ringvaate” stuudiost eetrisse teisipäeval, 21. augustil algusega kell 21.30.

Võrno talk show võtab teemad ette otse ja keerutamata ning käsitleb meeleldi selliseid seiku, millest massimeedia sageli vaikida eelistab.

Head Uudised GoodNews