1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Hannes Võrno 33 minutit
  5. Hannes Võrno kutsub stuudiosse Andrus Vaariku ja Allar Levandi
Hannes Võrno kutsub stuudiosse Andrus Vaariku ja Allar Levandi

Hannes Võrno kutsub stuudiosse Andrus Vaariku ja Allar Levandi

Foto: Katrin Hinrikus

3. juuli õhtul on „Hannes Võrno 33 minutit“ külalisteks Andrus Vaarik ja Allar Levandi.

„Andrus Vaariku samm hakata sotsiks on Eestis väga tähendusrikas. Selline oli ka tema sammu selgitav sõnum,“ ütleb Hannes. „Kahtlemata on Andrusel võimalus saada ka valituks, aga kaotab sellest nii teater, publik kui ta ise. Selge on see, et rahapuudus teda riigikokku kandideerima ei pane. Meil tuleb väga otsekohene vestlus!”

Allar Levandi kirg spordi vastu on temast teinud hinnatud mehe kogu Eestis sportlasena, treenerina ja ka inimesena. Nõukogude noortel oli valida, kas minna merekooli või hakata sportlaseks, muul moel endale välismaa dresse ei saanud. Tema valis sportlasekarjääri, sai endale dressid ja täna müüb spordiärimehena neid ise.

„Mind ja olen kindel, et ka televaatajat huvitab, milline see spordimehe elu tegelikult on olnud ja kuidas spordist tema elus äri sai,“ sõnab Hannes.

„Hannes Võrno 33 minutit” läheb Solarise keskuses asuvast endisest „Ringvaate” stuudiost eetrisse teisipäeval, 3. juulil algusega kell 21.30 – vahetult enne TTV saadet „Otse kümnesse”.

„Mul on siiras rõõm tõdeda, et Hannes Võrno saatel läheb väga hästi ning et saade püsib jätkuvalt TTV saadete topis,“ ütleb Tallinna Televisiooni juhatuse liige Revo Raudjärv.

Head Uudised GoodNews