1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Hannes Võrno 33 minutit
  5. Hannes Võrno usutleb TTV otse-eetris Yana Toomi
Hannes Võrno usutleb TTV otse-eetris Yana Toomi

Hannes Võrno usutleb TTV otse-eetris Yana Toomi

Foto: Rasmus Kooskora

Teisipäevaõhtuse „Hannes Võrno 33 minuti” külalised on poliitiline soomusrong ja titaandaam Yana Toom ja mungakogemusega muusik Arne Lauri.

„Yana Toom on vaieldamatult üks mõjukamaid ja mõjutavamaid naisi poliitika tipptegijate seas,“ ütles Hannes Võrno. „Kõhklemata on ta hetkel ainus Eesti poliitik, kes isegi ei nõksata, kui Vladimir Žirinovski ülevenemaalise hittsaate otse-eetris midagi vulgaarselt provokatiivset lajatab. Mis või kes teda tänases Eestis üldse hirmutada võiks? Minu soov on teada saada ja seda ka vaatajaga jagada!“

„Arne Lauri on minu silmis kõige esimene mees, kes hullukarussellilt maha astus ja võimsa elumuutuse tegi,“ selgitas Võrno enda valikut kutsuda kaamerate ette enda sõber, aus inimene ja metsikult andekas muusik. „Ajal kui see, mida täna praktiseerib pea iga kolmas trendikas inimene, oli pentsik ja arusaamatu, pakkus Aarne mulle juba pühitsetud toitu ning ma uskusin, et tal on tõsi taga. Täna on nii nummi soovida teineteisele „Päikest” – Arne tegi seda juba eelmisel sajandil.“

„Hannes Võrno 33 minutit“ läheb Solarise keskuses asuvast endisest „Ringvaate“ stuudiost eetrisse teisipäeval, 5. juunil algusega kell 21.30 – vahetult enne TTV saadet „Otse kümnesse“.

Võrno talk-show võtab teemad ette otse ja keerutamata ning katab elegantselt ka sellist materjali, mis ülejäänud massimeediale jõu käib.

Head Uudised GoodNews