1. Avaleht
  2. Inimene
  3. HÕBE! Narvalanna tõi kutsemeistrivõistlustelt hõbeda
HÕBE! Narvalanna tõi kutsemeistrivõistlustelt hõbeda

HÕBE! Narvalanna tõi kutsemeistrivõistlustelt hõbeda

ljuda i olja jarvamaaNarva Kutseõppekeskuse puhastusteeninduseriala õpilane Olga Vinogradova pälvis Järvamaa kutsehariduskeskuses toimunud kutsevõistlusel teise koha.

Võistluse kahest päevast esimesel oli teemadeks põranda puhastamine, akna pesemine ja pleki eemaldamine tekstiilvaibalt. Võistluse lõpetas teise päeva hommikul olnud ülesanne suurpuhastus põrandahooldusmasinaga ja veeimuriga.

Vinogradova sõnul alustas ta loosi tahtel võistlust esimesena ja soorituspinge tõttu ei õnnestunud endast parimat välja pigistada. Õpetaja Olga Vereštšagina julgustavad sõnad aga aitasid ta taas ree peale.

“Pärast esimese ülesande ärevust suutsin end juhendaja abiga koguda ja järgmised alad õnnestusid juba palju paremini. Õpetaja aitas leida õige häälestuse ja võistlusele punkti pannud põrandahooldusmasina ülesanne õnnestus nii hästi, et sain kohtunikelt eraldi kiidusõnu” ütles Vinogradova.

Narva Kutseõppekeskusest oli võistlustules veel sama õpperühma õpilane Ljudmilla Lobina. Eesti parimaks puhastusteenindajaks krooniti Ksenia Volodina Tallinna Teeninduskoolist, kolmanda koha sai Taavi Tammekivi Järvamaa Kutsehariduskeskusest.

Narva Kutseõppekeskus on Ida-Virumaa juhtiv kutseõppeasutus, kus saab õppida ligi 30 eriala 12 õppekavarühmast. 10 õppekavarühma on saanud välishindamisel täisakrediteeringu. Alates 2015. aasta septembrist on kool kutsehariduse õpirände harta omanik. Õpe toimub eesti ja vene keeles, põhi- ja keskhariduse baasil ning nii kooli- kui ka töökohapõhiselt. Kool on Eesti Töötukassa 2015. aasta Ida-Viru maakonna parim koostööpartner. Kutseõppekeskuses on Eesti neljas siseterviserada „Narva meistrid“.

Head Uudised GoodNews