1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. HULLULT NURJATU! Klubis Teater avatakse kõige vallatuma mängijaskonnaga tenniseväljak
HULLULT NURJATU! Klubis Teater avatakse kõige vallatuma mängijaskonnaga tenniseväljak

HULLULT NURJATU! Klubis Teater avatakse kõige vallatuma mängijaskonnaga tenniseväljak

Klubi TeaterTäna avatakse klubis Teater üheks ööks Eesti kõige nurjatuma mängijaskonnaga tenniseväljak koostöös Eesti Tennise Liiduga, et tähistada 91. tennises peetavaid Eesti meistrivõistlusi. Erotic Cinema ahvatleb kõiki huvilisi peoga “Tennis Girl”.

Läbi aegade on tennis tähendanud kõrgklassi populaarseimat spordiala, mis tagab kauni keha, kena päevituse ja süütab sädeme. Tennisega käivad alati kaasas stiilsed riideid, kuid see, mis toimub täna, võtab lihtsalt hingetuks – kõige lühemad seelikud, mis paljastavad liiga palju, pannes sind tahtma veel ja veel, annavad tenniseriietusele sootuks uue tähenduse. Erotic Cinema “Tennis Girl” loob täiesti uue fantaasia. Spordiala ja kütkestavad naised – see on täiuslik öö klubis Teater!

Erotic Cinema “Tennis Girl” on pühendatud kõigile tenniseaustajatele, sest just 29. juunil alanud Eesti meistrivõistlused tennises saavad ametliku afterparty, kuhu oodatakse võistluste korraldajaid, seal osalenuid ja muidu tennisesõpru! Kõiki tervitab kohapeal Viru Valge.

Oled tulihingeline tennisesõber? Klubi Teater kingib kahele õnnelikule VIP-paketi, mis sisaldab VIP-sissepääsu 5-le ja kaht pudelit kihisevat tervitusjooki. Osalemiseks saada e-kiri aadressil mareli@klubiteater ja kirjuta, mis sulle tennise juures kõige rohkem meeldib. Võitjaga võetakse ühendust täna kell 17.00.

Head Uudised GoodNews