1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. IMELISED FOTOD! Lastefotograaf Nele Tasane avab näituse
IMELISED FOTOD! Lastefotograaf Nele Tasane avab näituse

IMELISED FOTOD! Lastefotograaf Nele Tasane avab näituse

kaamerasilmTäna kell 14.00 avatakse Lääne-Tallinna Keskhaigla naistekliiniku raseduskeskuses fotonäitus „Minu kalleim aare“ lastefotograaf Nele Tasase piltidest.

Pika haiglakoridori seinad osutusid ideaalseks näitusepinnaks lastefotograaf Nele Tasane piltidele, mis jäävad raseduskeskust kaunistama pikkadeks aastateks.

„Mul on suur au avada vastsündinute fotonäitus kohas, kus aidatakse igapäevaselt uusi hingi turvaliselt elule,“ on vastsündinute, beebide ja väikelaste pildistamisele spetsialiseerunud fotograaf tänulik.

Näitusel on suureformaadilistel lõuenditel eksponeeritud inimelu esimesed hetked. Kõik fotodel kujutatud lapsed käivad oma esimest elunädalat.

Nele Tasane on lastefotograaf, kes keskendub oma töös vastsündinute ja väikelaste pildistamisele. „Minu süda kuulub just kõige pisematele, sest nad on nii siirad ja vahetud. Iga väike inimene jutustab fotosessiooni ajal mulle oma loo,“ räägib Nele Tasane oma töödest.

Fotonäitust Pelgulinna sünnitusmaja (Sõle 23) B-korpuse teisel korrusel on oodatud uudistama kõik külastajad. Näituse valmimist ja avamist toetasid Pelgulinna Sünnitusmaja Toetusfond ja trükikoda Minu Print.

TUTVU FOTOKUNSTNIKU IMELISTE TÖÖDEGA SIIN

 

Head Uudised GoodNews