1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Jüri Pihel telesaatest “Ma näen su häält”: see ei ole ainult telesaade, vaid ka tugev panus Eesti muusikasse
Jüri Pihel telesaatest “Ma näen su häält”: see ei ole ainult telesaade, vaid ka tugev panus Eesti muusikasse

Jüri Pihel telesaatest “Ma näen su häält”: see ei ole ainult telesaade, vaid ka tugev panus Eesti muusikasse

Telesaate “Ma näen su häält” hooaja viimane osa pakub pinget kõikenäinud nõunikele ning seab kahtluse alla ka kõige nutikamate arvajate tähelepanekud. Saade on pakkunud pinget, põnevust ja nalja, mida jagub küllaldaselt ka viimasesse episoodi.

Telesaade on toonud Eesti publiku ette 77 säravat inimest, kellest varem ei teatud palju. End rallifänni karakteri taha peitnud Kätlin Värton märgib, et esinemiskutseid on rohkem, kui kalendris päevi. “Kuna olen lauluõpetaja, siis hetkel keskendun kõige rohkem oma võrratutele laululastele ning olen pidanud suisa mõne esinemiskutse ära ütlema,” ütleb Värton.

Foto: Rauno Liivand

Duo Media Networksi juhatuse esimees Jüri Pihel leiab, et ka telekanali jaoks on edukas telesõu olnud märgiline, sest säärast programm pole varem nähtud. “See ei ole ainult telesaade, vaid ka tugev panus Eesti muusikasse,” sõnab Pihel.

Jüri Pihel. Foto: Tairo Lutter

Nõunikekogu liige Evelin Võigemast peab lugu saatesse tulnud teesklejatest. “Julgus iseenda üle naerda on suurepärane oskus, mis pakub ka kõrvaltvaatajale nalja. Inimestel on erinevad anded, mis avalduvad erinevates kohtades,” märgib Võigemast.

Hooaja viimases saates aitavad lauljate seast teesklejaid välja noppida meelelahutaja Grete Kuld, humorist ja melomaan Mart Juur, laulja Synne Valtri, räpipundi 5 MIINUST liige Estoni Kohver ning näitleja Evelin Võigemast.

  • Sel nädalal astuvad publiku ette seitse tundmatut: kokk, lüpsja, kodukaitsja, füüsikaõpetaja, show-mees, kuller ja elluastuja. Kes neist laulda oskab ja kes mitte, selgub pühapäeval kell 20:05 Kanal 2-s.
Head Uudised GoodNews