1. Avaleht
  2. Film
  3. TREILER I Täna õhtul on erisaade „Armastus: kõige lõbusamad filmiapsud“ TV3 vaatajate ees
TREILER I Täna õhtul on erisaade „Armastus: kõige lõbusamad filmiapsud“ TV3 vaatajate ees

TREILER I Täna õhtul on erisaade „Armastus: kõige lõbusamad filmiapsud“ TV3 vaatajate ees

Telekevade kõige romantilisema sarja “Armastus“ avahooaeg võitis sadade tuhandete vaatajate südamed ja tipnes nädala eest erilise fänniseansiga, kus kuulutati välja lisaüllatus; nimelt avalikustati uudis, et eetrisse jõuab erisaade sarja võtetelt kogutud filmiapsudega.

Just täna õhtul on erisaade „Armastus: kõige lõbusamad filmiapsud“ TV3 vaatajate ees. Režissöör ja lavastaja Henrik Normann on välja valinud need kõige-kõige lustlikumad hetked ning lisaks kirjeldab muhedas võtmes, mis salvestuste ajal veel juhtus.

Näiteks – mitu korda tuli mõnda stseeni filmida, et see ekraanikõlbulikuks saaks? Kes oli võtteplatsil kõige osavam? Mis juhtus näitlejatega, kui plaanid ettenägematutel asjaoludel muutusid jpm.

Tänast saadet ootavad sarja austajad väga ning eriti muidugi need, kes kogunesid nädala eest Coca-Cola Plazasse fänniseansile, et suurel kinoekraanil üheskoos „Armastuse“ avahooaja viimast lugu vaadata, näitlejatega kohtuda ning üllatustest osa saada. Kohal olid Lisabet Loigu, Desiree Mumm, Oskar Seeman jt, kes jagasid autogramme, tegid fännipilte ja vastasid küsimustele. Juttu tehti ka filmiapsudest, millest mitut näeb tänaseski erisaates.

„Armastus: kõige lõbusamad filmiapsud“ on TV3s täna kell 22.00.

Head Uudised GoodNews