1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Karl Madis tähistab suurt juubelit kontsertidega “Rock’n’roll meid kokku viis”
Karl Madis tähistab suurt juubelit kontsertidega “Rock’n’roll meid kokku viis”

Karl Madis tähistab suurt juubelit kontsertidega “Rock’n’roll meid kokku viis”

Karl Madis tähistab novembris 60. sünnipäeva nelja kontserdiga „Rock`n`roll meid kokku viis“: Pärnu, Tartu ja Jõhvi kontserdimajas ning Tallinnas Estonia Kontserdisaalis. Kaasa löövad lisaks ansamblile Karavan Birgit Sarrap, Mikk Kaasik, Uku Suviste ja Koit Toome.

„Minu jaoks enam olulisemat kontserti ei saagi olla, see võtab pika tee kokku,“ nentis Karl Madis. „Repertuaar on meeletult lai, nii et oleks võinud ka neli erinevat kontserti kokku panna, aga eks „Pärlipüüdjat“ ja „Väikest poissi“ tahetakse neil kõigil kuulda. Rokipalad on kavas alates 1980ndatest kuni tänapäevani välja, kõlavad „Karavani“ hitid ja minu sooloprojekti lood. Teiste solistidega on ühisproovid alanud.“





Karl Madis meenutas, kuidas ta kohe pärast keskkooli heade muusikutega kokku juhtus. Tema esimene teleesinemine oli Eesti Televisiooni saates “Reklaamiklubi” 1979. aasta kevadel. Telest kutsuti laulja sügisel järgmisesse saatesse, aga tema pidi minema Vene sõjaväkke. Kuna Karl Madis mängis saksofoni, pääses ta Riias Baltikumi staabiorkestrisse, kus tutvus Heini Vaikmaa ja Agu Tammeoruga, kellega tegi kroonuaja lõpuni bändi. Ansambel Karavan on asutatud 1993. aastal samuti novembris.



Juubelikontserdid toimuvad 10. novembril Pärnu Kontserdimajas, 12. novembril Tartus Vanemuise Kontserdimajas, 13. novembril Tallinnas Estonia Kontserdisaalis ja 17. novembril Jõhvi Kontserdimajas.

Piletid on müügil Piletilevis ja Piletimaailmas

Head Uudised GoodNews