1. Avaleht
  2. Film
  3. Forum Cinemas
  4. KAS TULEB PALJU KIILAKAID? Kes julgeb endal pea kiilaks ajada, saab tasuta kinno!
KAS TULEB PALJU KIILAKAID? Kes julgeb endal pea kiilaks ajada, saab tasuta kinno!

KAS TULEB PALJU KIILAKAID? Kes julgeb endal pea kiilaks ajada, saab tasuta kinno!

Järgmisel reedel, 2. augustil esilinastub legendaarseks saanud “Kiired ja vihased” järjekordne film, mille puhul ajab Forum Cinemas Coca-Cola Plaza juurde kõige vihasemad autod ning kutsub kõiki otse kinos filmi peategelastega sarnaselt pead kiilaks ajama.

Seni on “Kiirete ja vihaste” saagas ilmunud juba kaheksa linateost ning nüüd on sündinud ka esimene kõrvallugu, mis keskendub kahele eelmistest filmidest tuntud tegelasele Luke Hobbs’ile (Dwayne Johnson) ja Deckard Shaw’le (Jason Statham). “Meeste siledad pealaed on praeguseks pea sama legendaarsed, kui film ise ja loomulikult peame ju ka meie seda vääriliselt tähistama,” märkis Forum Cinemas turundusjuht Katre Kärner.

Forum Cinemas on selleks käed löönud Eesti Mustangi Klubiga, kes toovad filmi reedese linastuse eel Rotermannis kõigile vaatamiseks välja oma kiireimad ja vihaseimad jõumasinad. Kui Rotermannis saab võimsaid neljarattalisi näha vaid reede õhtul, siis üks erilisem eksemplar ajatakse pikemaks ajaks lausa Coca-Cola Plazasse sisse.

„Suurimatele fännidele pakume aga võimalust astuda tõeliselt filmi peategelaste kingadesse või siis pigem mütsi sisse. Nimelt toome kohale professionaalsed juuksurid, kes ajavad kõikide soovijate pead kiilaks. Iga juustest loovutaja saab kaks pääset samal õhtul algavale filmiseansile,“ lausus Forum Cinemas turundusjuht Katre Kärner. „Julgeimad, kes raatsivad loovutada oma kiharad, millel pikkust üle 30 sentimeetri, saavad erilise tänu osaliseks, kuna nii pikad juuksed saame Eesti Vähiliidu abil annetada parukate tegemiseks.“

Võimsad autod jõuavad Rotermanni platsile reedel, 2. augustil kell 17.00 ning pea sama võimsad juukselõikurid käivitatakse seal samas kell 17.30. Juuksurite juurde pääsemiseks on vajalik ka eelnev registreerimine. Kõik juustest loovatuajad saavad kaks pääset kell 18.45 Coca-Cola Plazas algavale „Kiired ja vihased: Hobbs ja Shaw“ linastusele.

„Kiired ja vihased: Hobbs ja Shaw“ on armastatud filmisarja esimene kõrvallugu, mille algus ulatub filmisarja seitsmendasse osasse, kus peategelased esmakordselt kohtusid. Seni on mehed kostitanud teineteist vaid roppude sõnade ja teravate löökidega. Rivaalitsevad kiilaspead saavad nüüd taas kokku, kui välja ilmub küber-geneetiliselt täiustatud anarhist Brixton (Idris Elba).

Säravates pisirollides teevad üllatuslikud etteasted veel paar salapärast megastaari. Filmi on lavastanud “John Wicki” esimese osa kaasrežissöör ning megahittide “Deadpool 2” ja “Plahvatuslik blond” režissöör David Leitch “Kiirete ja vihaste” vaimse isa Chris Morgani stsenaariumi alusel.

Juuste ajamiseks registreeri SIIN

Head Uudised GoodNews