1. Avaleht
  2. Film
  3. Forum Cinemas
  4. TREILER I Värvikas perekond Verneuil on tagasi komöödias “Pulmakaos 2”
TREILER I Värvikas perekond Verneuil on tagasi komöödias “Pulmakaos 2”

TREILER I Värvikas perekond Verneuil on tagasi komöödias “Pulmakaos 2”

Pärast nelja aastat naaseb Eesti ekraanidele Prantsusmaa lemmikperekond – Claude ja Marie Verneuil, nende neli tütart ning väimehed, kel on seekord ees uued katsumused ja äpardused. 26. juulil kinodesse jõudev PULMAKAOS 2 (Qu’est-ce qu’on a (encore) fait au Bon Dieu?) on järg hittkomöödiale, mis kogus Prantsusmaal 12 miljonit vaatajat ning oli menukas ka Eesti publiku hulgas.

Claude (Christian Clavier) ja Marie (Chantal Lauby) Verneuil on lõpuks ometi leppinud olukorraga, kus nende neli tütart on abielus erinevatest rassidest ja religioonidest meestega, ning püüavad veeta mõnusat pensionipõlve pere ja lastelaste seltsis. Kuid siis tuleb välk selgest taevast ‒ Prantsusmaal tulevikuväljavaadetes pettunud väimehed otsustavad üheaegselt, et on aeg minema kolida riikidesse, kus on pealtnäha parem. Claude ja eriti Marie ei lepi sellise asjade käiguga ning ellu asutakse viima kavalat plaani ‒ kui väimehed Prantsusmaad ei armasta, tuleb nad panna seda armastama. Isegi kui selleks on vaja kasutada väheke alatuid võtteid.

Stereotüüpide üle nalja heitev film ei moraliseeri, vaid annab võimaluse teise nurga alt vaadata teemadele, mida tihtipeale pole julgust käsitleda.

Mitmel pool maailmas kassahitiks kujunenud “Pulmakaose” edu andis režissöör Philippe de Chauveronile indu naasta tuttavate tegelaste juurde ning inspiratsiooni järjeosaks saigi ta perekond Verneuil’ varasematest tegemistest. “Ma tahtsin, et tegelaskujud seisaksid silmitsi uute probleemidega. Ma teadsin, et töötan nutikate näitlejatega ning filmi stseene kirjutades kujutasin täpselt ette, kuidas need hakkavad kõlama. Kuna kõik mu näitlejad on väga loovad, mõned neist kirjutavad filmistsenaariume, näidendeid või laule, siis küsisin alati ka nende arvamust,” kommenteeris Philippe de Chauveron stsenaariumi sünniprotsessi.

Mai lõpus ilmus uudis, et perekond Verneuil’ edasisi tegemisi saab peagi vaadata filmi kolmandas osas. Selles on keskseks sündmuseks Verneuil’de värvika suguvõsa kokkutulek. Stsenarist-režissöör Philippe de Chauveronil on juba käsil stsenaariumi kirjutamine ning kahtlemata näeb ekraanil kogu kirevat klanni oma rõõmude ja muredega.

“Pulmakaos 2” esilinastus täna Forum Cinemas Coca-Cola Plazas ning alates 26. juulist näeb filmi kinodes üle Eesti.

Head Uudised GoodNews