1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. “Kättemaksukontor“ 300: tänases juubeliosas näitlevad Sepp ja Avandi naudivad protsessi väga
“Kättemaksukontor“ 300: tänases juubeliosas näitlevad Sepp ja Avandi naudivad protsessi väga

“Kättemaksukontor“ 300: tänases juubeliosas näitlevad Sepp ja Avandi naudivad protsessi väga

Täna kell 21 jõuab TV3 vaatajateni Eesti armastatuima krimikomöödia „Kättemaksukontor“ 300. osa, kus teevad kaasa ka legendaarsed tegelased Tuvi ja Maango ehk näitlejad Ott Sepp ja Märt Avandi.

Juubeliosas jätkub lugu nimetusega „Kurjuse puudutus“, mis on seotud kauni kurikaelaga, kelle võrku on lihtne langeda. Kurikaela küüsist pääsemine osutub kõigile parajaks väljakutseks.

Lisaks juba tuttavatele peategelasi kehastavatele näitlejatele löövad juubeliosa tegemises kaasa Märt Avandi, Ott Sepp, Mari Lill-Tamm, Mari-Liis Lill, Kristjan Sarv, Andres Noormets jpt.

„Tuleb tunnistada, et Märt Avandi ja Ott Sepp ise nautisid võteteprotsessi väga, olid täiega kaasas ja heas loomingulises vormis,“ kommenteerib tegevprodutsent Jüri Jaanus.

Ta kiidab kogu meeskonda: „Võttetiim koosneb oma ala proffidest ja tõestab, et sellist asja saab teha ainult sellise tiimiga ja seljad vastamisi. Hetkel ei ole häbeneda miskit. Stenarist Mihkel Ulman on geenius ja loodame, et tal ikka kütet jätkub – küll meie muu tiimiga kõik ta ideed teostame!“

Head Uudised GoodNews