1. Avaleht
  2. Film
  3. Forum Cinemas
  4. Kinoklassika sari alustab aastat Schwarzeneggeri karmi märuliga
Kinoklassika sari alustab aastat Schwarzeneggeri karmi märuliga

Kinoklassika sari alustab aastat Schwarzeneggeri karmi märuliga

Kolmapäevast, 15. jaanuarist jätkub Forum Cinemas Kinoklassika sari 80ndate klassikalise verise märuliga „Komando“, kuid kevade jooksul näeb ka näiteks „Helisevat muusikat“ ja visuaalselt eriti efektset „Patu linna“.

Forum Cinemas programmispetsialist Henryk Johan Novod märkis, et 2019. aasta lõpp oli kõikidele Kinoklassika sarja fännidele kindlasti vägagi erakordne, sest terve detsembri jooksul näidatud „Sõrmuste isanda“ linastused olid vägagi populaarsed ja aasta lõpus toimunud maratonide huvilisi oli nii palju, et kino pidi lausa mitu lisasaali selleks kinni panema. „Loodame, et sellised toredaid maratone saame korraldada veel, aga seni on meil väga hea meel, et saame ka uuel aastal legendaarseid klassikaid näidata,“ lausus Novod.

2020. aasta Kinoklassika sarja esimeseks filmiks on Arnold Schwarzeneggeri 1985. aasta märuliklassika „Komando“, mis pakub unikaalset segu põnevusest ja muhedast huumorist. Schwarzenegger kehastab ühemehearmeed kolonel John Matrixit, kes sunnitakse tagasi teenistuse, kui tema noor tütar röövitakse. Tütre leidmiseks peab Matrix võitlema kõiksugu eriilmeliste vastastega ning kõige tipuks ka oma endiste eriväelastest eriti ohtlike kamaraadidega.

„Komando“ linastub jaanuari kolmapäevadel alates 15. jaanuarist.

Veebruari Kinoklassika filmiks on Robert Rodriguezi ja Frank Milleri kultusfilm „Patu linn“, mille unikaalne pildikeel on eriti efekte just suurel kinolinal. Märtsis liigub Kinoklassika aga hoopis teistele radadele ning linastub Oscaritega pärjatud muusikal „Helisev muusika“. Aprillis on kavas vanameister Martin Scorsese karm krimidraama „Kasiino“. 

Kinoklassika sarja filmid linastuvad kolmapäevade õhtutel ning kõik filmid on digitaalselt taastatud ja minimaalselt 2K resolutsiooni ja kvaliteetse 5.1 heliga. Filmid linastuvad inglise keeles ilma subtiitriteta. 

Head Uudised GoodNews