1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Kultuuriööl esineb Pur Mudd
Kultuuriööl esineb Pur Mudd

Kultuuriööl esineb Pur Mudd

31. augustil toimub Tallinnas festival Kultuuriöö, mis pakub pärastlõunast südaööni kontserte, etendusi, vabaõhukino, ekskursioone ja palju muud põnevat.

Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsevi sõnul on viiendat korda toimuval festivalil kavas nii mõndagi uut. „Esmakordselt on kultuuriöö programmis vabaõhukino ja näha saab režissöör Joosep Matjuse auhinnatud loodusdokumentaali „Tuulte tahutud maa“. Lisaks väga mitmekülgsele kontserdiprogrammile pakub põnevat vaatamist Meelis Kubo ja Charleka mustkunstietendus. Sügisel avatav Kalamaja muuseum kutsub kummitustuurile, mille lood on kogutud eakatelt Kalamaja elanikelt,“ lisas abilinnapea.

Erinevates paikades Tallinna vanalinnas ja kaugemal esinevad Púr Múdd, Inger, Koit Toome, Puuluup, Liisi Koikson, Erki Pärnoja ja paljud teised. Kultuuriöö lasteprogramm toimub keskraamatukogus, põnevaid ekskursioone korraldab Kiek in de Köki kindlustusmuuseum. Kavas on ka ülimenukad Jaak Juske öömatkad ning külastada saab põnevaid näitusi galeriides ja muuseumides.

Enamik programmist on tasuta.

Head Uudised GoodNews