1. Avaleht
  2. Inimene
  3. Lõuna prefektuur kuulutas Viktor Svjatõševi Aasta Tegijaks
Lõuna prefektuur kuulutas Viktor Svjatõševi Aasta Tegijaks

Lõuna prefektuur kuulutas Viktor Svjatõševi Aasta Tegijaks

Jaan-Ivo Lukas
Jõgeva maavanem pälvis hea ja sõbraliku koostöö eest Lõuna prefektuurilt 2012 aasta Aasta Tegija aunimetuse prefektuuri sõprade kategoorias.  Svjatõševi esitas tunnustamisel nominendiks Jõgeva politseijaokskonna juht Ivar Dubolazov.

Lõuna prefektuuri prefekt Tarmo Kohv märkis, et ennekõike nimetati Viktor Svjatõšev Aasta Tegijaks aastaid kestnud tähelepanu pööramise eest avaliku korraga tugevdamisele ja ühtlasi võeti arvesse tema pidevat huvi ja muret tundmist politsei ja piirivalve käekäigu vastu.

“Svjatõšev on alati püüdnud politseid moraalselt toetada ja pidevalt  tunnustanud parimaid politseiametnikke, kes on kohusetundlikult täitnud oma ülesandeid Jõgevamaal. Tal oli märkimisväärne roll möödunud suvel aastal Jõgeva linnas valminud Jõgeva kohtu- ja politseimaja kavandamise, planeerimise ja valmimise protsessis. Oma ametis tegi ta kõik selle nimel, et politseile, prokuratuurile ja kohtule oleks tagatud võimalikult head töötingimused ja -keskkond,” ütles Kohv.

“Lõuna prefektuurilt saadud tunnustus läheb mulle eriliselt hinge. Pean tihedat koostööd politsenike ja piirivaluritega isenesest mõistetavaks, sest turvalisus, õigusrikkumiste heatasemeline profülaktika ja võimalikult kiire avastamine on maakonnale oluliseks visiitkaardiks. Omalt poolt ka suured tänud õiguskaitsjatele, kes teinud professionaalset tööd nii kurja ära hoidmisel, kui ka kurikaelte tabamisel ning aidanud turvata erinevaid Jõgevamaa   sündmuste kordaminekule,”   ütles  Viktor Svjatõšev.

Head Uudised GoodNews