1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Lounge Deja Vu’s toimub lõbusaim aastavahetuspidu Babuljaga
Lounge Deja Vu’s toimub lõbusaim aastavahetuspidu Babuljaga

Lounge Deja Vu’s toimub lõbusaim aastavahetuspidu Babuljaga

1_IMG_4910Tallinna vanalinnas asuv Lounge Deja Vu võtab kolmapäeva ööhakul uue aasta vastu lõbusa Vanaema seltsis!

Babulja pidudest tuntud lummavad show’d, temperamentsed tantsudiivad ning parim muusika on vaid osa sellest grandioossest aastavahetuspeost. Aset leiab eksklusiivne ning glamuurne aastavahetuse pidu tõelise vene hingega.

Aastavahetuse öö toob endaga kaasa enneolematu peo, kus pidutseda koos Deja Vu üleannetu Vanaemaga. Linna parima kokteilivaliku ja maitsvate söökidega saab nautida show-programmi kuni varahommikuni.  Ööl, mil on kõige tähtsamaks olla koos enda sõprade ja lähedastega, on lausa ideaalne veeta see Babuljal, kus õhtu toob lavele parima trummivirtuoosi Dimka, mõnusamat muusikat mängib DJ Peterson ning jagatakse mitmeid üllatusi ja särtsu lisavad etteastetega silmapaisvad Babulja tütrekesed. Kõik see muudab aastavahetuse uskumatult lõbusaks, meeleolukaks ja unustamatuks!

Tahad osa saada uusaasta Babuljast? Kõigi soovijate vahel loositakse välja sissepääs viiele! Selleks saada kiri aadressile mareli@dejavu ja kirjuta üks uue aasta soov! Õnneliku võitjaga võetakse ühendust täna kell 19.00. Põnev loosimismäng toimub ka Lounge Deja Vu Facebook’i lehel!

Head Uudised GoodNews