1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Noorte muusikute uus lugu väärtustab südamevalikuid
Noorte muusikute uus lugu väärtustab südamevalikuid

Noorte muusikute uus lugu väärtustab südamevalikuid

Eiko ja Ave AltmäeJõuluootuste ajal jõudis kuulajateni kahe noore artisti, venna ja õe Eiko ja Ave Altmäe, uus lugu “Muuta mind ei saa”, mis räägib sarnaselt nende varasematele singlitele inimeste omavaheliste suhete ilusamatest hetkedest ning vajadusest leida õige siht elus. Noored rääkisid aastavahetuse eel portaalile GoodNews uuest laulust ja möödunud 2014. aastast ning paotasid veidi ust järgmise aasta tegemiste juurde.

Ave ja Eiko, mitmes aasta on teil juba muusikaga tegeleda?

Muusika on saatnud meid tegelikult juba väiksest peale. Aga sellist ametlikku ja tõsist suhet muusikaga on olnud umbes 6 aastat.

Mida tähendas teile 2014. aasta ja mida sel aastal erilist tegite?

Me usume, et 2014. aasta oli väga arendav. Muusikaliselt tähendas see palju, kuna andsime välja kolm lugu, mis kannavad endas meile olulist sõnumit. Sai palju aega stuudios oldud, esinemas käidud ja ka sellist õe-venna kvaliteetaega veedetud. Üldiselt oli tore ja meeldejääv aasta.

On teil juba järgmiseks aastaks plaane tehtud?

Kindlaks plaaniks on muusikat edasi teha ja anda välja uusi lugusid. Selliseid väikeseid plaane ning eesmärke on, mille poole püüelda, aga nendest kõva häälega ei räägita.

Mitmes lugu on teil “Muuta mind ei saa”?

Ühiselt on meil see seitsmes lugu.

Mida hetkel väljaspool muusikat teete?

Sellist väljaspool muusikat olemist on väga vähe, sest muusika ümbritseb meid kõikjal. Koduses interjööris on muusika meil alati üheks teemaks. Oleme looduslähedased ja üritame palju aega veeta looduses. Väga südamelähedane on Eikol matkamine, ise tegelen lisaks veel näitlemise ja tantsimisega.

Milline on uue loo sõnum?

Uus singel “Muuta mind ei saa” räägib sellest, et tuleb leida see tee, mis teeb sind õnnelikuks teeb ja ajada oma asja. Ei tohi lasta ühiskonnal, inimestel, teatud raamidel ja normidel end survestada, vaid tuleb end ümbritseda heade inimestega, kes su tegemistele siiralt kaasa elavad. Loevad just sinu mõtted ja valikud! Tuleb kuulata oma südant! Arene, õpi, koge ja naudi! Ära unusta olla õnnelik, tänulik ja alandlik! Tuleb jääda iseendaks ja mitte kunagi alla anda!

See on lihtne lugu, lihtsate sõnadega. Kui inimest teeb õnnelikuks hommikuks viis kilo jäätist süüa, siis nii las olla.

KUULA UUT LUGU!

Usutles Jüri Kukk

Eiko ja Ave

Head Uudised GoodNews