1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. “Ma näen su häält” võiduraha asub püüdma Rauno Pehka poeg Ron
“Ma näen su häält” võiduraha asub püüdma Rauno Pehka poeg Ron

“Ma näen su häält” võiduraha asub püüdma Rauno Pehka poeg Ron

Täna jõuavad Kanal 2 suursõus “Ma näen su häält” vaatajate ette tulevased superstaarid, kellest nii mõnigi võib vallutada rahvusvahelisi areene. Staaride võistlusväljakul aitab valikuid teha seekordne arvaja, legendaarse korvpalluri Rauno Pehka poeg, kes peab isa jälgedes isegi treeneri-ametit.

Foto: Kanal2

Ron Pehka räägib, et saatesse tulemine oli tema elukaaslase initsiatiiv. Võimaliku võiduraha eest plaanib paar tasuda talviselt krõbedaid elektriarveid. Mehe elukaaslase, ehitusfirmas büroojuhina töötava Kätlini sõnul on ta ise hea inimestetundja ning kirglik saate fanaatik, kes on koduses keskkonnas teesklejaid suisa nipsult ära tabanud. Kätlin räägib, et Roni saatesse kutsumine ei olnud keeruline protsess. “Ütlesin, et lähme – ja siin me olemegi,” sõnas Kätlin enne saate salvestust.

Foto: Kanal2

Kogenud nõunike sisetunne on seni pakkunud nii võidukaid kui ka ekslikke valikuid. Võimalus, et saate võidab järjekordne teeskleja, on pannud nõunikud ärevasse olukorda.  Kas sel korral suudavad nad sihtida täppi või kalduvad taas rajalt kõrvale? Igal juhul plaanivad nad teesklejate tabamiseks endiselt mängu panna oma erialased oskused, et hoida arvajaid õigel kursil. Nõunikekogu püsiliikme Evelin Võigemasti sõnul on uus saade kui puhas lõuend. “Iga saade on uus, kunagi ei tea, mida oodata,“ sõnab Võigemast.

Foto: Kanal2

Külalisnõunikuna paneb end sel korral proovile andekas multitalent Kristel Aaslaid, kes peab end äärmiselt kergeusklikuks ning ei oska iialgi kedagi petuskeemides kahtlustada. “Selle saate puhul võib see saada mulle saatuslikus,” lisab Aaslaid.

Kes oskab laulda ja kes osutub teesklejaks, selgub juba pühapäeval kell 20.05 Kanal 2-s. Sel korral astuvad lavale Teerajaja, Koerasõber, Suusataja, Küünetehnik, Pereema, Hobulausuja ja Väestaja.

Head Uudised GoodNews