1. Avaleht
  2. Inimene
  3. Mairold Millert: Kõike, mida ette võtate, tehke hea meelega – nii tuleb see alati paremini välja
Mairold Millert: Kõike, mida ette võtate, tehke hea meelega – nii tuleb see alati paremini välja

Mairold Millert: Kõike, mida ette võtate, tehke hea meelega – nii tuleb see alati paremini välja

Janek Muru
Ajakirja Vaimupuu peatoimetaja 

Mairold Millert on ilmselt tuttav igale televaatajale, sest juba aastaid on ta kaasa löönud menukas telesaates „Tantsud tähtedega.“ Eelmisel hooajal oli Kanal2 eetris uus saade „Tähed jääl”,  mis saatis kohalikud kuulsused hoopis jääle jalga keerutama.

Kuidas sa mahutasid saate “Tähed jääl” treeningute ajal kõik tegemises 24 tunni sisse?

Saate ajal kujunes mu elu jälle väga tempokaks. Loomulikult tiirles kogu mu päev uisusaate ümber ja kõik teised plaanid saidki trennide järgi seatud. Lisaks oma tantsutreeneri tööle töötan ka ju baarmanina, olen tootekoolitaja Prikes ja lisaks lükkame sõpradega käima oma Bar Cateringi firmat. Tegemist on küllaga, aga õnneks mahub see kuidagi kõik 24 tunni sisse ikka ilusti ära.

Milline oli meeldejäävaim hetk mõnest saatest ja missugune on hea tantsupartner? 

Tantsusaates olen osalenud kolm korda. Kõik kolm aastat olid omamoodi meeldejäävad, mulle sattusid toredad partnerid, kellega oli huvitav trenni teha. Partneriga peab olema ühiseid huvisid, millest rääkida, et trennid lõbusamad oleksid. Vaikida on igav!

Emotsioonid selles saates on olnud kui Ameerika mäed – pidevalt üles-alla! Kui ikka midagi tundus hea, oli see super hea, kui halb, siis halvim maailmas. Saates osaledes lähed nii sügavale saate sisse, et kogu reaalne elu tundub teisejärguline. Õnneks kestis see mõned kuud ja siis sain jälle maa peale tagasi.

Kui palju sa oled kokku puutunud vaimupuudega inimestega? 

Vaimupuudega inimestega polegi ma otseselt kokku puutunud. Kohtunud olen küll, aga pikemaajalist kokkupuudet pole olnud.

Kas vaimupuue on ületamatu takistus tantsimisel? 

Loomulikult ei tohiks vaimupuue olla takistuseks, et oma andeid arendada. Anne on kaasasündinud, mõni leiab oma ande, mõni inimene aga ei saa elu lõpuni teada, milles ta oleks võinud väga hea olla, sest ei sattunud seda kunagi proovima. Vaimupuudega inimesed võivad teistega võrdselt hästi laulda, joonistada, näidelda või sporti teha. Peab olema vaid tahe ja julge pealehakkamine. Naeratage ja laske ka teistel näha, kui väga teile meeldib tantsida. Kõike, mida ette võtate, tehke hea meelega – nii tuleb see alati paremini välja.

Allikas: www.vaimupuu.ee

Head Uudised GoodNews