1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. MEGAGALERII! Helitehases toimunud hardstyle-peo peaesinejateks olid Hollandi staarid Digital Punk ja Aftershock
MEGAGALERII! Helitehases toimunud hardstyle-peo peaesinejateks olid Hollandi staarid Digital Punk ja Aftershock

MEGAGALERII! Helitehases toimunud hardstyle-peo peaesinejateks olid Hollandi staarid Digital Punk ja Aftershock

14. veebruaril toimus klubis Helitehas hardstyle-pidu Algorythm, peaesinejateks seekord Hollandi staarid Digital Punk ja Aftershock.

„Meeleolu oli väga ülev nagu alati. Inimesed tänasid juba saalis järjekordse suure töö eest, mida Rawesti meeskond on teinud, et midagi teistsugust ja paremat pakkuda. Teine tagasiside oli artistidelt, kes taaskord tõdesid, et nii Rawesti külalislahkus kui ka loodud üritus on täiesti teisest klassist,” ütlesid korraldajad Marko Miir ja Mirko Karu. Viimased laused lennujaamas kõlasid peale sooje kallistusi ja hüvastijättu: „See jääb meelde igaveseks.“

Eriti rahule jäid mehed lavakujundustega. „See tuli välja paremini, kui arvasime,” sõnasid Mirko ja Marko. Igal korral on üritusel olnud oma temaatika, seekord taassünd. Vastava meeleolu loomiseks olid korraldajad ette valmistanud erilise show. Suurejooneline lavalahendus koosnes käsitsi valmistatud lavadekoratsioonidest, rohkest valgus- ja lasertehnikast ja muudest show-elementidest.

Lisaks peaartistidele astusid lavale Betavoice, hiljuti Hollandi plaadifirmaga liitunud Mark Eva, Saksamaa plaadifirma all produtseeriv Hypix, soomlasest produtsent Efialtes ja Eesti DJ-duo Partyzanz. Üritusel aitas meeleolu üleval hoida MC Renegade.

22. veebruaril pakub Rawest juba järgmise tantsuõhtu, kui võitlusspordiürituse The League järelpeol Tondiraba jäähallis asub plaate keerutama Inglise drum’n’bass-duo Chase & Status.

Head Uudised GoodNews