1. Avaleht
  2. Minu muusika
  3. MINU MUUSIKA I Peep Õunapuu
MINU MUUSIKA I Peep Õunapuu

MINU MUUSIKA I Peep Õunapuu

Täna jagab heade uudiste portaali rubriigis “Minu muusika” kolme lapse isa, kehatöö terapeut ning avardavate sündmuste korraldaja Peep Õunapuu.

Peep selgitab, et tema töö erasessioonide või kursuste läbiviimisel aitab toetada inimeste teadvuse avardumist. Helid ja muusika aitavad samuti kaasa, et jõuda sügavamate tervendusseisunditeni. Seepärast pühendab ta muusikale ja muusikaga palju aega.

Peep soovitab seitset lugu, mis aitavad teadvusel avarduda.

Bahramji feat.Mashti – Prayer

Mercedes Bahleda – Om Tare Tu Tare Ture Soha

Lex Van Someren – Buddha

Nick Barber – Same Sun

Lemurian Home Coming – Anders Holte

Greg Haines – 183 Times

Second Nature – Held In Space

Head Uudised GoodNews