1. Avaleht
  2. Melu
  3. MÕNUS SUVEPIDU I Ekstaatiline tants Solarise katusel viib ekstaasi kainelt!
MÕNUS SUVEPIDU I Ekstaatiline tants Solarise katusel viib ekstaasi kainelt!

MÕNUS SUVEPIDU I Ekstaatiline tants Solarise katusel viib ekstaasi kainelt!

16. juunil toimub Solarise katusel kohvikus Komeet ekstaatiline tants, kus saab ennast täiesti kainena olles mõnusalt ja vabalt tunda ning kohtuda südames ja armastuses teiste inimestega. Korraldaja Tiit Trofimov sai inspiratsiooni korraldada Eestis selliseid pidusid Balilt, kus alkoholivabad peod on väga populaarsed. Ta selgitab, et sellel õhtul tantsitakse iseendaga, mitte kellegi teisega või kellegi teise jaoks. Ollakse joobunud tantsust, vabast liikumisest ja muusikast. Eriti meeldivad need peod naistele, kes tunnevad end selles keskkonnas turvaliselt ja hästi.

Alkoholivabalt tunnetab muusikat paremini

Seekordne DJ on Mario Pruul, kes mängib muusikat läbi südame ning oskab väga hästi rahvast üles kütta, rahvaga läbi muusika suhelda ja ülimõnusa atmosfääri luua.

Kuna Pruul ise ei tarbi ka juba aastaid alkoholi, teab ta omal nahal, kui erinev on tantsida, nautida liikumist, oma keha ja rütme ilma alkoholita ning soovib seda kogemust pakkuda ka teistele. “Alkoholiga peol püüavad inimesed ennast välja elada ja energiad on tavaliselt südame tasandist madalamad. Alkoholivabal peol saavad aga inimesed minna enam just muusika sisse ja oskavad läbi peenema tunnetuse lubada helidel ja vibratsioonil avada oma tajusid – energiad on pigem südame tasandil ja kõrgemal,” võrdleb ta. “Inimeste seisund on ilma alkoholita lihtsalt nii palju kordi ägedam. Minu arvates alkoholiga pidu n-ö lõhub inimest, alkoholivaba pidu aga tõstab ja tervendab.

DJ Mario Pruuli toetab tšellol Silvia Ilves, kes on väga hinnatud ja talendikas isiksus. Silviale on see esmane kogemus mängida ekstaatilisel tantsul ja ta ise on sellest väga põnevil.

Superfoodid annavad vajaliku boost’i

Kohvik Komeet pakub enda uut mahemenüüd, toorkakaod ja väga erilisi alkoholivabasid kokteile ja mullijooke.

Külje Matchmaking.ee asutaja Kätlin Kalling on öelnud, et üks põhjuseid, miks ta ekstaatilisel tantsul käib, on see, et saab kogeda väga erilisi maitseelamusi. “Näiteks matcha shot’id Chado teepoelt, Horre Saluste imelised šokolaadid ja niitvad kakaojoogid. Superfood’ide baarist leiab igaüks midagi sobivat, mis korralikult boost’ib nii energeetiliselt kui ka biokeemiliselt,” räägib ta.

Rohkem info leiab Facebookist!

Head Uudised GoodNews