1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. NAGU PRINTSESS JASMINE! See Saudi Araabia printsess purustab kõik Ida naiste kohta käivad stereotüübid
NAGU PRINTSESS JASMINE! See Saudi Araabia printsess purustab kõik Ida naiste kohta käivad stereotüübid

NAGU PRINTSESS JASMINE! See Saudi Araabia printsess purustab kõik Ida naiste kohta käivad stereotüübid

amira2Ameera (Amira) Al-Taweel on 33-aastane Saudi Araabia printsess, kes vaimustab kõiki oma tahtega muuta maailma paremaks. Ta on kaunis, enesekindel, julge ja sihikindel.

Ameera tegeleb humanitaarprobleemidega mitte ainult oma kodumaal, vaid kogu maailmas, ta on külastanud üle 70 erineva riigi, et mõista ja aidata lahendada sealseid muresid.

Ta võitleb vaesuse ja katastroofide tagajärgedega, on loonud heategevuslikke fonde, aidanud teha varjupaiku Lääne-Aafrikas, saatnud abi Pakistani üleujutuste ohvritele ja juhatanud abimissiooni Somaalias.

amira4

Noor naine on oma kodumaal üks esimesi, kes on loobunud kinnistest ja katvatest riietusest ning kannab euroopalikke riideid. Tema kaasaegses riietuses on siiski märgatav idamaine moejoon. Tema elustiil erineb kohalike naiste traditsioonilisest elustiilist sellepoolest, et ta juhib ise autot, tal on USA-s omandatud ärialane kõrgharidus ja ta võitleb oma kodumaal naiste õiguse eest elada nii, nagu nad ise soovivad.

amira3
Ameera on suurepärane näide ilu, tarkuse ja hea südame vapustavast kooslusest. Sellised inimesed muudavad tõesti maailma paremaks.

Jüri Kukk
Allikas: adme.ru
Head Uudised GoodNews