1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. PÕNEV MAKSESÜSTEEM! Electronic Family festivalil on maksevahendiks žetoonid
PÕNEV MAKSESÜSTEEM! Electronic Family festivalil on maksevahendiks žetoonid

PÕNEV MAKSESÜSTEEM! Electronic Family festivalil on maksevahendiks žetoonid

Electronic FamilyTallinna lauluväljakul 16. juulil toimuval võimsal Electronic Family festivalil on kasutusel uus ja põnev maksesüsteem. Kuna tegemist on sündmusega, mis jõuab siia otse Hollandist, siis tuleb kauba eest Amsterdami eeskujul tasuda spetsiaalselt selleks ürituseks loodud žetoonidega.

Ürituse korraldaja Alexander Shugaevi sõnul tagab süsteem sujuvama teeninduse ja lühema ooteaja. “Žetoone saavad meie külalised soetada nii sularaha eest kui kaardimaksega spetsiaalsetest festivali alal olevatest kassadest. Ühe ühiku väärtuseks on üks euro ja 25 senti. Hollandis on see kasutusel juba aastaid ning töötab kenasti, loodan et ka Electronic Family muusikapere võtab võib olla ehk tavapärasest erineva muudatuse kenasti vastu,” ütles Shugaev.

16. juulil Tallinna lauluväljakul toimuval Electronic Family festivalil astuvad üles DJ-d Paul van Dyk, Above & Beyond, Aly & Fila, Christian Burns, Cosmic Gate, Feel, Orkidea, Orjan Nilsen, Erkki Sarapuu ja Shogun.

Electronic Family festivali on Hollandis peetud alates 2011. aastast. Ürituse peakorraldaja ALDA Events viib igal aastal läbi kuni 40 riigis kokku üle 160 show, millest saab osa rohkem kui 1,5 miljonit inimest.

Head Uudised GoodNews