1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. “Parim enne” – võluv amatsoon Harriet Toompere lööb puhkuseplaanid sassi!
“Parim enne” – võluv amatsoon Harriet Toompere lööb puhkuseplaanid sassi!

“Parim enne” – võluv amatsoon Harriet Toompere lööb puhkuseplaanid sassi!

Täna kell 20 jõuab Kanal 2 ekraanile kodumaise huumorisarja “Parim enne” osa, kus lööb kaasa ka näitleja Harriet Toompere. Just siis, kui Mart ja Anne end mõnusalt rannaliivale on parkinud, ilmub ei tea kust üks amatsoon, kes noorte idülli peapeale keerab.

Meeta (Piret Kalda) ja Gunnar (Andres Raag) on troopilisel pulmareisil. Sealgi selgub, et nad ei saa ennast päris looduslastena tunda – kõikvõimalikud vallatleva alatooniga ettevõtmised on kohe kindlasti välistatud, sest palmide vahelt turritavad kõikenägevad valvekaamerad. Ökosüsteemile tekitatud vähimagi moraalse kahju eest tuleb otsekohe “pärismaalastele” aru anda.

Koduses Eestis valitseb niisamuti suur suvi. Mardi (Mart Toome) ja Anne (Marta Laan) katse endile mõningaid puhkehetki lubada kisub aga ka kiiva, sest kiuslik pereõde Kaie (Lee Trei) ei lase noortel mitte lõimuda ja teeb kõik, et mõnusat idülli rikkuda. Ta saadab neile seltsiks võluva aga kaelani hädas amatsooni (Harriet Toompere), kes on üdini tänulik, et perearst Mart teda ka rannas on valmis vastu võtma.

Teistes osades: Andres Raag, Piret Kalda, Marta Laan, Mart Toome, Hilje Murel, Lee Trei jt.

Kodumaise komöödiasarja “Parim enne” uus osa juba täna kell 20, kohe pärast uudistemagasini “Reporter”.

Head Uudised GoodNews