1. Avaleht
  2. Melu
  3. Peobänd Funkifize pakub rahvale tõelist kütet! Lauri Pihlap: meil on nii hea ja proff kamp, kellega seda teha!
Peobänd Funkifize pakub rahvale tõelist kütet! Lauri Pihlap: meil on nii hea ja proff kamp, kellega seda teha!

Peobänd Funkifize pakub rahvale tõelist kütet! Lauri Pihlap: meil on nii hea ja proff kamp, kellega seda teha!

Duubli” stuudios on täna külas palju andekaid muusikuid ehk bänd nimega Funkifize, kuhu kuuluvad trompetist, saksofonist, basskitarrist, soolokitarrist, klahvimängija ja trummar. Solistideks on Marianne Leibur ja Lauri Pihlap.

Ansambli solisti Marianne Leiburi sõnul teevad nad valdavalt cover’eid. “Me piirdume sellega, et võtame lood, mis on juba varem kirjutatud” ütleb lauljatar, et oluline on lugude puhul hoog ja rahva käivitamine.

“Meil on nii hea ja proff kamp, kellega seda teha,” räägib Lauri Pihlap, et omaloominguks pole nad vajadust näinud, kuid tulevikku vaadates ei välista midagi.

Funkyfize on täielik peobänd ja tegutsenud 10 aastat. Selle aja jooksul on solistid vahetunud ning Marianne musitseerib ansamblis kolmandat aastat. “Muusikute ringkond on mõnes mõttes suur ja mõnes mõttes väike,” ütleb Pihlap ja lisab, et kõik tunnevad kõiki, mistõttu polnud Marianneni jõuda keeruline.

Et tegemist on peoansambliga, kes liigub ürituselt üritusele, siis juhtub siin-seal nii mõndagi. Nii ka Funkyfize’iga, kelle üks värvikamaid seikasid oli juhus, kus üks bändiliige põrutas Vihula asemel Lihulasse.

VAATA SAADET!

Head Uudised GoodNews