1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Põhja-Tallinna valitsus korraldab ansambli Põhja-Tallinn kontserdi
Põhja-Tallinna valitsus korraldab ansambli Põhja-Tallinn kontserdi

Põhja-Tallinna valitsus korraldab ansambli Põhja-Tallinn kontserdi

Põhja-Tallinna Valitsus korraldab homme kell 19 eelmisel aastal Eesti muusikaedetabeli vallutanud ansambli Põhja-Tallinn tasuta kontserdi Sõle 40 saalis.

Põhja-Tallinna Valitsus toetas möödunud aastal ansambli Põhja-Tallinn debüütalbumi „Per aspera ad astra“ väljaandmist 2000 euroga. Debüütalbum nägi ilmavalgust möödunud aasta sügisel Raadio 2 Live salvestusel Rock Cafes.

„Meil on alati heameel toetada andekaid inimesi, tegelgu nad siis hiphopi või mõne klassikalise kultuuri valdkonnas,“ kinnitab Põhja-Tallinna linnaosavanema Karin Tammemägi. „Põhja-Tallinna menu on mõistetav, sest nad on inimesed meie endi keskelt – Pelgulinnast ja jutustavad lugusid meie endi elust – nende isiklikku laadi sõnumid puudutavad igaüht.“

Tasuta kontsert Sõle 40 endise koolimaja saalis on üks osa koostööst linnaosavalitsuse ja ansambli Põhja-Tallinn vahel. Suur osa ansambli seitsmest liikmest on Pelgulinnast pärit ja elavad siin.

„Meie toetus ansamblile on ka teisiti mõistetav – ühelgi teisel linnaosal ju omanimelist ansamblit ei ole,“ nentis Põhja-Tallinna linnaosa vanem Karin Tammemägi, „aga kahtlemata on see vaid asja väline külg. Nad on linnaosa noored elanikud ja pakuvad siinsetele noortele nii eeskuju oma unistuste täitmisel kui ka kaasaelamist.“

Kontsert on avatud kõigile soovijatele, sissepääs on tasuta. Lisaks juba Eesti muusikas läbi löönud Põhja-Tallinnale esinevad kontserdil veel Stuudio 372 tantsijad ja Mustamäe Laste Loomingu Maja bänd „School day“. Tegemist on üldussele vähetuntud bändiga, aga kontsert annab neile noortele võimaluse tuntust koguda ja ennast laval realiseerida. Juhendajaks on neil muusikaõpetaja Ljudmilla Sjomina ja solistina esineb Polina Šutjak.

Ka vanusepiirangut ei ole konserdi külastamisel seatud, sest see lõpeb kell 22 ja tunni ajaga peaks ka kõik alaealised koju jõudma. Siiski peab silmas pidama, et alkohol ja suitsetamine on sel üritusel lubamatud. Kontsert toimub Sõle 40 kolmanda korruse saalis ja sissepääs on Sõle tänava poolsest peauksest.

Head Uudised GoodNews