1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Su nägu kõlab tuttavalt
  5. Säravad näitlejad ja parim huumor: „Suur komöödiaõhtu“ juba varsti Kanal 2s!
Säravad näitlejad ja parim huumor: „Suur komöödiaõhtu“ juba varsti Kanal 2s!

Säravad näitlejad ja parim huumor: „Suur komöödiaõhtu“ juba varsti Kanal 2s!

Foto: Aivo Kallas
Foto: Aivo Kallas

Kanal 2 kevadises suurprojektis naerutavad Juss Haasma, Merle Palmiste, Tõnis Niinemets, Mirtel Pohla, Mart Müürisepp, Argo Aadli ja Kaisa Selde. Vägesid juhib Tiit Sukk.

Rohkearvulise stuudiopubliku ees etenduv suur nalja-show koosneb vaimukatest sketšidest, lõbusatest libauudistest, pöörastest paroodiatest ja ootamatutest ülesannetest, mis panevad proovile osalejate improvisatsioonivõime. Lisaks toimub lustlik konkurss, kus kõik näitlejad kehastuvad „elust enesest“ pärinevateks koomilisteks tegelaskujudeks. Iga kord langeb üks tegelaskuju publikuhääletuse põhjal saatest välja ja hooaja lõpuks selgub konkursi võitja – eesti rahva uus naljalemmik. Säravale meelelahutusele lisab stuudios vürtsi hoogne live-bänd.

„Suur komöödiaõhtu“ toob lavale värske seltskonna Eesti andekamaid näitlejaid ja koomikuid. Nii Juss Haasma kui Mart Müürisepp on kroonitud „Su nägu kõlab tuttavalt“ võitjateks. Publikulemmikud Merle Palmiste ja Mirtel Pohla on pärjatud paljude teatriauhindadega. „Naabriplika“ ning „Kinoteatri“ tõusev täht Tõnis Niinemets ja naljasarjas „ENSV“ särav Argo Aadli on toonud Eesti huumorisse uut nooruslikku vunki. Võrratut truppi täiendavad andekas näitlejanna Kaisa Selde ja „Suure komöödiaõhtu“ saatejuht Tiit Sukk, kes ka ise mitmetes naljades ja ülesannetes kaasa lööb.

Kõik komöödiasaates osalevad näitlejad on eesootava kevade suhtes elevuses. Juss Haasma kiidab truppi sõnades, et nii kirju seltskond saab televaataja naerutamisega kindlasti hakkama ja see ongi peamine. „Inimesed usuvad elus kõige rohkem rõõmudesse ja ma siiralt loodan, et see saade teeb inimestel tuju paremaks.“

Kanal 2 kevadine suurprojekt sünnib koostöös Soome MTV3 ülimenuka nalja-showga „Putous“, mis on sealpool lahte juba seitse hooaega vaatajarekordeid püstitanud. „Suure komöödiaõhtu“ lavastaja on Ain Mäeots, režissöör Villem Tarvas, stsenaristide tiimi juhib Rein Pakk, ja saadet toodab Thors Production.

„Suur komöödiaõhtu“ jõuab Kanal 2 ekraanile juba märtsi alguses! Pikemalt selle kevade suursaatest ja osalejatest täna kell 19:00 Reporteris!

Head Uudised GoodNews