1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. „Siin Tallinn“ võtab teemaks koroonakriisi ja pealinlaste üksinduse
„Siin Tallinn“ võtab teemaks koroonakriisi ja pealinlaste üksinduse

„Siin Tallinn“ võtab teemaks koroonakriisi ja pealinlaste üksinduse

Täna kell 21.30 esitab Kanal 11 otsesaade “Siin Tallinn” abipalve medõe kutsega inimestele.

Koroonakriis on Tallinna haiglaid ummistamas, uurime kas ja mil moel saaksid linlased panustada, et haiglate muresid pisutki leevendada.

Käime üle ka vaktsineerimise hetkeseisu ja tulevikuperspektiivid. Kas massivaktsineerimine tänu Johnson & Johnsonilt ostetud 300 tuhandele doosile aitab kriisi lõpule lähemale ja kui palju tasub muret tunda Astra Zeneca vaktsiini ohutuse pärast? Usutleme stuudios Ida-Tallinna Keskhaigla sisehaiguste keskuse ning COVID-osakonna juhataja ja aasta arst 2020 tiitlit kandvat dr. Alice Lille.

Viimase Tallinna statistika aastaraamatu põhjal elab 43% linlastest üksi. Kas Tallinn on muutumas või ongi juba muutunud üksikute linnaks nagu paljud teisedki maailma suurlinnad? Uurime millist toetust annab linn või kas üldse saabki anda end üksikuna tundvatele linlastele ja miks valib tänases maailmas üha enam inimesi üks elamise?

Stuudios on Tallinna abilinnapea Aivar Riisalu ja pereterapeut Katrin Saali Saul.

Üksindusest ajendatud Emily Brontë luulele lõi ka mõne aasta eest muusika helilooja Tõnu Kõrvits. Kooritsüklist „Lageda laulud,“ on režissöör Marianne Kõrver teinud ka filmi.

Helilooja Tõnu Kõrvits on ka täna stuudios.

Otsesaade “Siin Tallinn” täna õhtul kell 21.30 Kanal 11s, saatejuhid on Neeme Raud ja Anneli Lahe.

Head Uudised GoodNews