1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Sissi: perekond on minu jaoks kõik
Sissi: perekond on minu jaoks kõik

Sissi: perekond on minu jaoks kõik

Dave Benton annab tütarde Lisa ja Sissiga 18.-23. detsembrini Eestis jõulukontserte. Uurisime Sissi käest, milline on tema suhe isaga, kuidas see on lähedaseks kasvanud ja mida perekond tema jaoks tähendab.

Sissi, kui erilised või olulised on jõulud teie jaoks?

Meie pere jaoks on jõulud vist üks kõige tähtsam aeg aastas. Kui välja arvata sünnipäevad, mis on ka väga tähtsad. See on aeg, kus ajame terve pere kokku ja naudime üksteise seltskonda.

Mis on see, mis on jõulude puhul tegelikult oluline?

Perekond. Ma ei suudaks ette ka kujutada jõuluaega, mida ma ei veeda oma perekonnaga. Kus ma ei tee oma vanaema ja onu ja isaga köögis süüa. Kus ma ei korista oma emaga maja. See kõik tundub nii tühi. Perekond on minu jaoks kõik ja jõuludel saan ma nendega katkestamatult aega veeta.

Lähete jõulude ajal koos isaga tuurile, olete päris lähedased. Kuidas olete sellise isa-tütre suhte saavutanud?

Me oleme alati olnud lähedased. Ainuke tõeline vastus, mis ma anda saan, on see, et läbi raskuste kasvab perekond tugevamaks. Viimaste aastatega oleme pidanud olema olemas üksteise jaoks rohkem kui kunagi varem ja see on meid kõiki veel lähedasemaks muutnud.

Mis on see, mis hoiab pere tugevana? Mis on oluline ühe pere toimimise juures?

Kindlasti avatud suhtlus ja kuulamine. Ma arvan, et pole midagi, mida ma ei saaks oma emale, isale ja õele rääkida. Igasugused probleemid või asjad, mis on juhtunud, kõike saan nendega arutada. Pole vahet, mis kurbused või mõtted mind vaevavad, nendega saan ma alati rääkida, eriti oma pisikese õega. Ja see käib ka vastupidi, et mina olen nende jaoks olemas sama palju kui nemad minu jaoks.

Mille eest olete sel aastal kõige tänulikum?

Ma olen sel aastal kõige tänulikum, et mul on olemas nii imeline pere, et mul on kaks parimat sõbrannat, kes on mulle selle aastaga õdedeks saanud ja et mu isa on kodus, elus ja terve.

Piletid kontserdile on müügil Piletilevis!

Head Uudised GoodNews