1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. SUVEBRIIS 2015! Uue kontsertseeria piletimüük on alanud
SUVEBRIIS 2015! Uue kontsertseeria piletimüük on alanud

SUVEBRIIS 2015! Uue kontsertseeria piletimüük on alanud

SUVEBRIIS 2015 (1)17.-26. juulini toimub Pirita kloostri varemetes esmakordselt kontsertseeria “Suvebriis”. Üles astuvad: Kõrsikud, Tanel Padar, Ott Lepland, Curly Strings, Triin Niitoja & John4 ning Annely Peebo ja Jassi Zahharov.

17. juuli – Kõrsikud

Tule ja saa osa Eesti ühe kõige populaarsema ansambli kontserdist Pirita kloostri varemetes. Muhedad Kõrsikud on saavutanud ja teinud kolme aastaga uskumatult palju. Plaate on välja antud neli ning viies on ilmumas. Nende kontserdikavas on hitid alati olemas.

19. juuli – Tanel Padar ja Tarvo Valm

Akustilises vormis Tanel Padar on siiras ja vahetu kohtumine artistiga, keda me tavaliselt näeme ansambliga The Sun. Tarvo on Taneli bändikaaslane. Tanel esitab pisut mahedamas toonis paremikku oma loomingust ning jutustab juurde suviseid lugusid oma tegemistest.

21. juuli – Ott Lepland ja Kristjan Kaasik

Ott Lepland on ilmselt meie suurim superstaar, sest ta oli kaua oodatud ja on praegu üks kõige nõutumaid artiste üldse. Avalikkuses mitte just väga sageli figureeriv akustiline kava saab nüüd Pirital ära tehtud. Tule ja saa osa mõnusast õhtupoolikust koos Oti ja tema ihukitarristi Kristjaniga.

22. juuli – Curly Strings

Puhtamat vuuki pole ükski teine artist või kollektiiv veel meie muusikamaastikul teinud. Nad tulid, nägid ja võitsid peaaegu, et kõik auhinnad Eesti Muusikaauhindade galal. Laulust “Kauges külas” on saanud juba sedavõrd suur hitt, et ilmselt on see lugu kohustuslik lauluvara tulevastel Laulupidudel. Seekord on aga kõigil super hea võimalus kuulata ja laulda kaasa ainulaadsel kontserdil otse Tallinna ühes kõige atraktiivsemas kontserdipaigas!

24. juuli – Triin Niitoja & John4

Noored ja andekad muusikud väärivad rohkem esile toomist. Triin on tuult tiibadesse saanud superstaari saatest ning sel aastal osalesid nad hea tulemusega ka Eurovisiooni lauluvõistlusel. Lahedat muusikat on neil kuhjaga ning olgu siinkohal mainitud suurimad hitid nagu “Jää”, “Kustuta tuled” ja “This is our choice”.

26. juuli – Annely Peebo ja Jassi Zahharov

See on Annely ja Jassi esmakordne kohtumine ühise kontsertkavaga. See on unikaalne võimalus kuulata sumedas suveõhtus kergemat sorti kava koos meie kõige armastatumate ooperisolistidega! See on ainulaadne võimalus kogeda seda Tallinnas! Artiste saadab Urmas Lattikas oma trioga.

Kohapeal töötab kohvik.

Piletid on müügil Piletilevis üle Eesti.

Koostööpartnerid: Raadio Elmar, Postimees, Reval Cafe, Piletilevi.

Korraldaja: Eesti Muusikaagentuur

 

Head Uudised GoodNews