1. Avaleht
  2. Galerii
  3. GALERII! MAGNUM ESITLEB! Uku Suviste laulis kevade Deja Vu’sse!
GALERII! MAGNUM ESITLEB! Uku Suviste laulis kevade Deja Vu’sse!

GALERII! MAGNUM ESITLEB! Uku Suviste laulis kevade Deja Vu’sse!

IMG_000121.veebruaril astus lounge Deja Vu’s uue üritustesarja MAGNUM ESITLEB raames lavale paljude lemmik Uku Suviste, kes süstis lounge’i külastajatesse enda live-kontserdiga kevadist rõõmu ja päikest! “Magnum esitleb” üritustesari on juba mitmeid kuid olnud Deja Vu külastajate üks lemmikumaid, sest toob Eesti rahva lemmikartistid Deja Vu hubasesse miljöösse! Sel laupäeval oli lounge rekordiliselt rahvast pungil, sest lavale astus naisi jalust nõrgaks võttev Uku Suviste!

“Magnum esitleb” on uus üritustesari, mis kord kuus toob külastajateni kuulsa artisti Eestist või välismaalt. Seekordseks esinejaks oli hetkel vaieldamatult üks naiste lemmikuid UKU SUVISTE, kes praegu on tegusalt ametis uue muusika loomisega! Sellegipoolest astus Uku Deja Vu lavale, et enda Tallinna sõpradele ja fännidele üks eriti mõnus õhtu pakkuda ning temaga oli kaasas kitarrist Karl Kanter!

“Kevad on käes ning olen sellelt saanud energialaengu, mille hetkel proovin täielikult pühendada uue muusika loomisele. Deja Vu’s meeldib mulle käia aeg-ajalt ikka lõõgastumas ja end tuulutamas ning sestap olin kohe nõus seal ka üles astuma. Deja Vu’s olen ka enne esinenud, ent siis oli kava pigem tantsuline. Sel korral astusin üles Karl Kanteriga, kellega koos pakkusime rahvale pigem kevadiselt värskendava kontserdi,” rääkis Uku.

Nagu öeldud, on Lounge Deja Vu ka vabal ajal üks Uku lemmikuid vaba aja veetmise lokaale ning seega tuli sel õhtul noormees esinema kodusesse atmosfääri, kus teda palava tervituse ja aplausiga vastu võeti. Kogu öö möödus mõnusa muusika ning rütmidega, mida näitas ka see, et kogu tantsuplats nautlejaid täis oli. Öö muutsid eriti magusaks Magnumi jäätised, mida lounge’i külastajatele jagati.

Jubasel reedel saabub Deja Vu’sse kuumalaine, kui maja vallutab Deja Vu Goes to Rio pidu ning laupäeval võtavad kõiki pidulisi juba uksel vastu lõbusad Babulja tütrekesed!

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews