1. Avaleht
  2. Uudised
  3. Tallinn kutsub noori Snelli tänavakultuurifestivalile!
Tallinn kutsub noori Snelli tänavakultuurifestivalile!

Tallinn kutsub noori Snelli tänavakultuurifestivalile!

Koolivaheajale paneb vägeva punkti 31. augustil Tallinnas toimuv Snelli tänavakultuurifestival noortele.

Festivali programm pakub põnevust igale maitsele. Muusikalist elamust pakuvad Öed, Lepatriinu ja Noortebändi tänavused poolfinalistid. Oskusi saab proovile panna jalgpalli-, tänavatantsu- ja korvpallivõistlustel, kuhu on oodatud nii algajad kui ka edasijõudnud.

Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsevi sõnul on ürituse eesmärgiks pakkuda noortele elamusterohke päev ja tutvustada aktiivseid vaba aja veetmise võimalusi. „Snelli tänavakultuurifestivalilt leiab mitmeid tänavaspordialasid ja -tegevusi, mille harrastamine on ühtviisi põnev ja arendav. Soovime noortes äratada huvi uute ja põnevate tegevuste vastu, milles end proovile panna ning mis innustaks neid ka edaspidi nende aladega tegelema. Igat tegevust juhendab oma ala ekspert, mis annab noorele suurepärase ülevaate, kus ja kuidas tegevusega edaspidi hobikorras tegeleda,“ tutvustas abilinnapea üritust.

Lisaks võistlustele leiab põnevaid väljakutseid slackline’i, kendama, tänavatsirkuse, tänavamuusika, kleepsu- ja kriidikunsti töötubadest, kuhu on oodatud kõik huvilised.

Põnevaid aruteluteemasid pakub telk „Noored Snellis räägivad…“, kus tuleb juttu tervislikust eluviisist, tänava- ja droonifotograafiast, tänavamuusikuks olemisest, tänavakunstist ja ka geopeitusest linnaruumis.

Adrenaliini hoiab üleval ronimissein. Kõhtu saab täita tänavatoidualal pakutavaga.

Head Uudised GoodNews