1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Tallinna Televisiooni sügisprogramm inspireerib hästi elama
Tallinna Televisiooni sügisprogramm inspireerib hästi elama

Tallinna Televisiooni sügisprogramm inspireerib hästi elama

„Juba suvel alustas uus saatesari „Kabinet“, kus saatejuht Andra Veidemanni külalisteks on ministrid,” sõnas Tallinna TV peaprodutsent Maxim Tuul.

“Uut värskust toovad sügisprogrammi ka tervisliku elustiili saade „Ela hästi!“ ja Tallinna uuenduslikke lahendusi tutvustav „Innovaatiline linn“.” TTV jätkab ka paljude televaatajate poolt eelmistelgi hooaegadel armastatud saadetega „Otse kümnesse“, „Mõtleme taas“, „Rahvaadvokaat“ jpt.

„Kuni 16. oktoobrini on meil põhirõhk programmis valimisstuudiotel ja võimuvõitlusel pealinnas. Teeme kokku 10 valimisstuudiot, kus debateerivad erinevate Tallinna valimisringkondade esinumbrid ja teised kandidaadid. Need on kahtlemata väga põnevad ja tulised debatid, sest kõik on otsesaated,“ lisas Tallinna TV juhatuse liige Revo Raudjärv.

Revo Raudjärv

“Kohe pärast valimisi jõuab taas ekraanile „Tervisevõti. Dr Viktor Vassiljev“ ja Peeter Võsa alustab uue saatesarjaga „MuPo“,“ lausus Tuul.

Septembris alustas TTV-s loomasõbralikku ja empaatilist maailmavaadet tutvustav saade „Ela hästi!“. „Hästi elamise kunsti uuriv saade toob hooaja esimestes saadetes vaatajateni armastuse ja kokkamiskire. Järgmises saated, mis on eetris juba laupäeval algusega kell 10, on saatekülalisteks Eva Kallis ja Urmas Sõõrumaa,” räägib „Ela hästi!“ saatejuht Liisa-Indra Pajuste.

Saatesarjas „Kabinet“ tutvustame inimesi, kes meie riiki juhivad. Eestis kuulub valitsuskabinetti lisaks peaministrile veel 14 ministrit. Nende sõnad ja teod, omavahelised suhted ja tööeetika on rahvale tähtsad, sest neist sõltub ühiskonna tervis ja tulevik. Ootused on kõrged, millised on meie tipp-poliitikute võimalused neid täita? Seni on olnud saatejuht Andra Veidemanni stuudiokülalisteks Jüri Ratas, Jevgeni Ossinovski, Andres Anvelt, Sven Mikser, Mailis Reps, Jaak Aab ning Indrek Saar. Saade “Kabinet” on eetris taas 12. oktoobril kell 21.15 ning siis on Andra Veidemann külas majandus- ja taristuminister Kadri Simsonil.

Tallinna uuenduslikke lahendusi tutvustav saade „Innovaatiline linn“ otsib vastuseid küsimustele, mis on leiutis, kes on leiutaja ja kuidas oma leiutist kaitsta? Samuti teeb saade tiiru Innovatsiooni- ja ettevõtluskeskuses Mektory ning uurib kuidas on omavahel ühendatud tehnoloogia ja tekstiilid. Uus saade on eetris juba täna algusega kell 19.05. Saadet juhib Külli Mariste.

Tallinna TV jätkab ka reisisaatega “Rändur”, mis on eetris laupäeviti kell 19.

Head Uudised GoodNews