1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. TÄNA I Mihkel Raua debatisaates: Reinsalu, Neivelt, Riisalu ja Randpere – kas abipaketid hoiavad ära majanduskrahhi?
TÄNA I Mihkel Raua debatisaates: Reinsalu, Neivelt, Riisalu ja Randpere – kas abipaketid hoiavad ära majanduskrahhi?

TÄNA I Mihkel Raua debatisaates: Reinsalu, Neivelt, Riisalu ja Randpere – kas abipaketid hoiavad ära majanduskrahhi?

Tänases Mihkel Raua debatisaates „Tallinna kodanikud“ arutletakse, kas abipaketid on ettevõtjatele piisavaks abiks, et majanduskrahh ära hoida; otsestuudios on Urmas Reinsalu, Indrek Neivelt, Aivar Riisalu ja Valdo Randpere. Lisaks arutletakse kaitsemaskide vajalikkuse ning vanalinna söögikohtade kriisiseisu üle.

Mihkel Raua juhtimisel arutletakse, kas Tallinna abipakett ning riigipoolne abi on ettevõtjate jaoks piisav, et ära hoida ära suur majanduskrahh. Sel teemal vaidlevad Tallinna abilinnapea Aivar Riisalu, Riigikogu liige Valdo Randpere, välisminister Urmas Reinsalu ja majandusekspert Indrek Neivelt.

Lisaks on teemaks söögikohtade kriisiseis. Kuidas elavad koroonakriisi üle Tallinna vanalinna söögikohad, teiste hulgas vanalinna üks visiitkaarte keskaegne Olde Hansa restoran, seda selgitab Olde Hansa tegevjuht Tene Link.

Arutletakse ka kaitsemaskide kandmise vajalikkuse üle. Miks ütleb WHO, et mask ei kaitse eriti viiruse vastu, ent samas soovitab vabariigi valitsus neid siiski kanda? Maskide kandmisest räägib viroloog Andres Merits.

„Tallinna kodanikud“ on debatisaade, kus Mihkel Raua juhtimisel arutletakse otse-eetris parasjagu aktuaalsetel teemadel.

„Tallinna kodanikud“ on TV3 otse-eetris täna kell 22.30.

Head Uudised GoodNews